vatoz Aktif Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.321 neyse kızlar bende cıkayım hazırlanayım bariiii doruuu sınavaaaaaaaaaaaa kendınızee iii bakınnnn
minerva Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.322 asfada' Alıntı: böbreğim ağrıyooo bacağıma vuruyooo yuvvvvvvvvvvv Genişletmek için tıkla ... anaaaam cok fenadir o gecmis olsun canim
asfada' Alıntı: böbreğim ağrıyooo bacağıma vuruyooo yuvvvvvvvvvvv Genişletmek için tıkla ... anaaaam cok fenadir o gecmis olsun canim
asfada Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.323 vatoz' Alıntı: neden ortim bak bobregınse doktora gıt eger cok agrı varsaa ama bacagına vuruyorsa belkı belındır Genişletmek için tıkla ... yok ya böbrek benmmm bi değerim sorunlu çıkmıştı böbrekte ya taş yada kum varmışşşş bol su dedi geçen ayyyy içtim geçtiii ama şimcikkk yine suyumu azalttım ne olduysa yine başladıııı ondan cnmmmm
vatoz' Alıntı: neden ortim bak bobregınse doktora gıt eger cok agrı varsaa ama bacagına vuruyorsa belkı belındır Genişletmek için tıkla ... yok ya böbrek benmmm bi değerim sorunlu çıkmıştı böbrekte ya taş yada kum varmışşşş bol su dedi geçen ayyyy içtim geçtiii ama şimcikkk yine suyumu azalttım ne olduysa yine başladıııı ondan cnmmmm
asfada Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.324 vatoz' Alıntı: neyse kızlar bende cıkayım hazırlanayım bariiii doruuu sınavaaaaaaaaaaaa kendınızee iii bakınnnn Genişletmek için tıkla ... sende cnmmmm iyi oku sorularııııı kuzuuuummm
vatoz' Alıntı: neyse kızlar bende cıkayım hazırlanayım bariiii doruuu sınavaaaaaaaaaaaa kendınızee iii bakınnnn Genişletmek için tıkla ... sende cnmmmm iyi oku sorularııııı kuzuuuummm
asfada Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.326 minerva' Alıntı: anaaaam cok fenadir o gecmis olsun canim Genişletmek için tıkla ... ay sorma cnmm yaaa çişe gidesim gelm İyy
minerva' Alıntı: anaaaam cok fenadir o gecmis olsun canim Genişletmek için tıkla ... ay sorma cnmm yaaa çişe gidesim gelm İyy
A archimim Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.329 dae' Alıntı: hafta sonu rehaveti çökmüş yine=)) Genişletmek için tıkla ... anammm herkesler gitmiş . bende toplantıdan yeni çıktım neyse az sonra işten çıkarım hepücüğünüze iyi tatiller..
dae' Alıntı: hafta sonu rehaveti çökmüş yine=)) Genişletmek için tıkla ... anammm herkesler gitmiş . bende toplantıdan yeni çıktım neyse az sonra işten çıkarım hepücüğünüze iyi tatiller..