Bende de aynı.... sabah eminönüne gittim gene... Biraz yorulmuşum galiba.. Evi temizleyecektim sözde ama oturdum kalkamıyorum.. yatsam iyi olacak galiba... Buarada baktım göbüşüne...Maşallah göbüşe de, içindeki bebişe de..
hava çok güzel galiba hiç çıkmadım bugün eşimi kandırayımda azcık yürüyüş yapalım bari. Hafta içi işim başımdan aşkınken çeneniz bir dakka durmaz hafta sonuda hepinize sus geliyor bea
Bende de aynı.... sabah eminönüne gittim gene... Biraz yorulmuşum galiba.. Evi temizleyecektim sözde ama oturdum kalkamıyorum.. yatsam iyi olacak galiba... Buarada baktım göbüşüne...Maşallah göbüşe de, içindeki bebişe de..
sağol canım dinlen tabiki temizliği falanda unut ben artık hiç bişey yapamıyorum eşim süpürüyor siliyor ben en fazla toz alabiliyorum bide mutfağı toplama bana düşüyor ama hemen yoruluveriyorum valla.
sağol canım dinlen tabiki temizliği falanda unut ben artık hiç bişey yapamıyorum eşim süpürüyor siliyor ben en fazla toz alabiliyorum bide mutfağı toplama bana düşüyor ama hemen yoruluveriyorum valla.
Benim koca da yapayım diyo ama işte olmuyo ki onun yaptığı...😛iha: Ben gene yavaş yavaş kendim yapıyorum.. O da kızıyoo tabi. çünkü aynen sen gibi ben de hemen yoruluyorum.. Gene de maşallah tabi bize, en azından hala ayaktayız...
:laugh: