ne olsun cinlerim tepeme çıktı gene
kocam işyerinde , yemek yeme dışarı çıkarız dedi. bir şeyde hazırlamadım
şimdi de diyor sen ye ben gelemeyeceğim. saat sekiz oldu anca yeni haber veriyor .
şimdi kendime yemek yapmaya gideceğim
ne olsun cinlerim tepeme çıktı gene kocam işyerinde , yemek yeme dışarı çıkarız dedi. bir şeyde hazırlamadım şimdi de diyor sen ye ben gelemeyeceğim. saat sekiz oldu anca yeni haber veriyor . şimdi kendime yemek yapmaya gideceğim
senin kocan bu ara seni cok sinirlendiriyor.klasik erkekler iste her zamanki halleri..son dakika golleri meşhurdur onların. biz de bgn dısardaydık ben cok yoruldum gelince uzandım o da geldi yanıma uzandı o uyudu ben uyuyamadım ve kalktım o icerde horul horul uyuyor yaf.
senin kocan bu ara seni cok sinirlendiriyor.klasik erkekler iste her zamanki halleri..son dakika golleri meşhurdur onların. biz de bgn dısardaydık ben cok yoruldum gelince uzandım o da geldi yanıma uzandı o uyudu ben uyuyamadım ve kalktım o icerde horul horul uyuyor yaf.
bu kaçıncı aynı şeyi yapması. diyorum ki bak hamileyim biliyorsun değil mi?? ona göre bana önceden gelemiyorsan da haber ver.
saat 8 e kadar bekliyor, sonra haber veriyor deli oluyorum.evde yemek de yok çorba yapacağım şimdi.
Sağol kuzu, gezdim dolaştım yine gidip Taçtan aldım,
aylı yıldızlı kalpli mavi bi perde.
Ama bazı yerler iice uçmuş, hele bi tane gördüm,
adam bu perde fosforlu dedi,
gece üzerindeki işlemeler parlıyor dedi,
metresine 240 TL fiyat çekti,
çüüüüş dedim, direkt Taça gittim
bizde uklayla dısarı cıktık.
sozde yuruyuse gıtcektık
kadıkoye gıttık
makarna yedık
sonra cıktık doymadıgımız anladık
mc de bıg mac yedık
bı baharaıeyden yukarı cıkıp asagı kadar yuruduk
gecelık baktık
bılge almıs onceden gecelıgını bende sabahlık+geleık ve pıjama takımı aldım
hastane cantamı hazırlayım artık dfımı
sabah 8 de kalkıp oglene kadar temızlık yapıp sonrada o kadar yemek yıyıp gezınce fena yorulmusum
kocamda oglumun besıgının odemesını yapmaya gıttı
cuma gunu gelıyomus odamıs..
dah akarsıdaymıs
gece gelıcek galıba
sızın hafta sonu nası gecıyo bakalım
Sağol kuzu, gezdim dolaştım yine gidip Taçtan aldım,
aylı yıldızlı kalpli mavi bi perde.
Ama bazı yerler iice uçmuş, hele bi tane gördüm,
adam bu perde fosforlu dedi,
gece üzerindeki işlemeler parlıyor dedi,
metresine 240 TL fiyat çekti,
çüüüüş dedim, direkt Taça gittim