2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben de perdeyi çok beğendim, inşallah bebikler de beğenir 😛iha:

güle güle kullanın canım arabayla oto koltuğunu

ay yazık asyaya
korkutma kıs bebeciği..:n028:
vall aslında kumpır yıyelım dedık makarnanın ustune ama oturdugumuz yer cok kalabalıktı bı sıparıs yarım saatte anca gelıyodu o yuzden cabuk olsun dıye mc e gıttık😛iha:
hep bılgenın sucu

hadı optum kocaman yatıcam azcıkk

üzülme canım ya diyorum ya hepsi bir antika bunların..bizim de yemek yok evde kalkar birazdan ne yicez der benimkisi de..yapamıcam cunku cok yorgunum kolumu kaldıramıyorum o bana yapsın yemek

bence sen ona güvenme aç kalırsın ben söyleyeyim 🙂
ben çorbamı koydum, açlıktan ölmeden pişer umarım 🙂

kavanoz güle güle kullan cicilerini. sen bu siteden mi aldın yoksa mağazaya gidip görüp mü aldın.??
bende pusette hala çok kararsızım haşim işcan a gidip bakayım istiyorum ağırlaşmadan.

korkma canım ya hayırlısı ile kurtulcaz insallah hepimiz.bgn ben de bir arkadasımla konustum ablası 34 haftalık doğurmuş ama onun yüksek tansiyona bağlı gebelik zehirlenmesi varmıs o sebeple almışlar bebişi erkenden.2 kg dogmuştu simdi 7 aylık oldu gayet de sağlıklı masallah.ben de mayıs sonu anca canta hazırlarım herhalde.gecen cuma gunu yani doktora gittik ya apar topar esimin yanında spor cantası vardı doktor diyorki ay bunlar cantalarını da hazırlamış gelmiss dedim durun daha sakası bile kötü 🙂

😛iha:😛iha:
delisiniz siz ya mideniz delinecek 🙂)

sağol canım yok siteden almadm tabiki gidip görüp aldım libadiyede ki ebebekten aldım bugün her 250 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki veriyolar bende haşim işcana gidicektm ama çok uzak git gel benzin parası aynı belli marka ürünlerde pek indirim yapmıyolar çok bi fark yok yani oto koltuğunu çok beğendm ama

yahu meloş perden nerde senin ? nereye ekledin ben görmedim de..bal kavanozu güle güle kullan canım b en de daha bakmadım for me diyorum ama cok pahalı gibi aslında gerek varmı o kdr pahalısına kararsızım.bakalım artık

ben oto koltuğu almayacağım zaten arabamız da yok.
puset ve ev tipi anakucağı alacağım. bir de park yatağını alsak kafam rahat olacak.
şaka maka valla doğuma az kaldı. 30. haftama girince beni panik alacak iyice ya erken doğarsa diye