2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sağol pembik dediğim gibi bizde eşimle for me almak için gittik ama bunu görünce vazgeçtim neticede arabada yatmıycak gerek yok dedim bunu aldım inceleyince çok hoşuma gitti ben hele o kadar kararsızımdırki normalde valla iyi oldu çok karlı bi alışveriş oldu

anaa herkesi aldı bir korku yahu siz böyle dedikce ben de korkmaya baslıcam simdikk..

arci adam hala uyuyor ztn ben birazdan acıkmaya baslarım ama cok yorgunum makarna bile yapmaya halim yok inanki o derece 🙁

ben sana dedim kocalara güvenirsek aç kalırız 🙂
sen en iyisi bütün gücünü topla benim gibi. en azından ağzına azıcık birşeyler at eşin uyanana kadar.
anamm bu adamların bize hayrı yok bir de utanmadan baba oluyorlar
:laugh::laugh:

midem bulanıyordu ztn bir parca ekmek attım agzıma geldim ona da kapıdan seslendim ama nafile.canım biraz atesim var gibi..hasta olıucam sanırım boğazımda da yanma var..off insallah olmam ya o kdr dondurma yersem olacagı budur 🙁
onlardan bize hayır yok tabikii..ben sınava giricem diye is yapmadım bu hafta hic ö.sonraydı sınavlarım o da uyudu aksam da nette oyun oynadı diyorum ben hadi yapamıyorum ders calısayım yormamayım kendimi diye sana noluyor actığı cekmeceyi bile kapatmıyor düşünebiliyor musun manak adam yaa

korkutmayın ya benide daha çok var doğuma

ben bu hamilelikten birşey anlamadım 28 hafta göz açıp kapayana kadar geçti
bundan sonrası daha hızlı geçecek gibi geliyor. ya da ben öyle hissediyorum o yüzden herşeyim hazır olsun istiyorum

aman hepsi aynı be pembik.onlardan yardm beklersek çok bekleriz.benim eşim çok derli topludur ama aklına gelip de yardım edeyim sana demez. ben ayakta zor duruyorum görüyor ama yardım istemezsem de kendiliğinden kalkıp gelmez.
zaten evde de yok uzun zamandır 🙂 hamile miyim değil miyim bazen ben bile unutuyorum

sende dikkat et kendine ıhlamur varsa kaynat iç .içine de bol limon sık. herkes hasta bu aralar gene salgın var.

benimkisi çok dağınık yahuu ama bütün suç annesinde hiç kıyamamış kendisi de itiraf ediyor ztn ben hiç kıyamadım hiç iş yaptırmadım 3tane oğlu var kadının dincer en toplularıymış aralarında diğerleri nasıl düşünemiyorum bile..biz evlendiğimizden beri mücadele veriyorum resmen biraz düzelme oldu basından demekki annesi alıştırsaydı böyle olmayacaktı .. ama bana cok yardım eder hakkını yemeyeyim bazen akıl eder bazen etmez ama her iste yardım eder bazen söylenir tabi yaparken 🙂)