2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aman gitsin gelmesin
moral vereceklerine moral bozan insanlardan nefret ediyorum
hatta görüşmemeyi tercih ediyorum..

yawww ben de 2 haftada 1.5 kilo almışım 2 haftadır tatlı baklava o biçim tükettim bu ay dikkat edeyim🙁(nasıl vercez biz kiloları ya doğumdan sonrakı ılk 2 hafta arkadaş 4-5 kilo verirsin dedi çok azzzzzzzzzzzzz

benimkisi kelimelerle anlatılmaz yasanır canım ancak..cok agır bir kere.inanılmaz rahat birisi.canı bişeyi isterse yapar istemezse yapmaz..öyle eli hızlı becerikli birisi değil yazıkki uyuşuk biraz.e bebek bakmak da cok zor malum.yoksa annemden daha küçük ve daha sağlıklı.ama maalesef is yok kadında..
seninkiler bastan tavır koymuş gene bizimkisi buraya taşındık annemi görünce sen de gelirsin ben tek bakamam dedi esim de mecbur bakacak diyor sen ona bakma diyor ama ben kaynanama hiç güvenmiyorum cidden korkuyorum yani ne olacak diye eminim baslıcak cok yoruluyorum hastayım annen gelsin diye..ilk torunu olacak ve kızı yok bu kadının bi de bu acıdan düşünün.üstelik daha bir iğne almadılar kızıma yaa

valla cnm bıraz zor vercez ama vercez bı sekılde ınsallah umudum varr😀

yok yivrum ayı insanlar başkaaa
öle olamazsın sen :laugh:
hamile gömleği mi kız..
ya ben de iyice şiştim, böle ne giysem pörtlüyorum çok fena
resmen top olmusum
daha da cok şişeceksin diyorlar
ayy daha ne kdr çok şişecezz yaaaaaaaaa

ahaa benim de merakım bu cidden kaynanamın dediği gibi top olup yuvarlanarak gidecem hastaneye sanırım doğum için daha ne kdr şişicem kii şişko oldum iyiceee yaa aynaya bakmak istemiyorum saclarım desen gökkuşağı gibi ııyykk bir doğurayım kendimi bakıma alcam bu ne böyle ya saftım kaydı

canım geçen gün işyerine bir bayan geldi.hamileliğinde tam 35 kg almış. ve şimdi çöp gibi
tabi biraz bünye meselesi ama sadece emzir bütün kg lar gidiyor dedi. asıl doğumdan sonra dikkat etmek lazım. süt olsun diye çok aşırı tatlı tüketmezsek kilolar da geldiği gibi gider.

çocuk doğunca yarı yolda bırakmasın da seni. bende bakıcı arıyorum yana döne bakalım ne olacak.
kaynanamların da ilk torunu ama sadece göbeğimi sevmekle yetiniyor 🙂 aa bak bir de gecelik takımı aldı bana hakkını yemeyeyim 🙂
annem alıyor ya herşeyi çok mutlu o yüzden. zaten evlenirkende aynı şeyler başıma gelmişti. alıştım artık