pembik Hamiş Melek 4 Nisan 2010 #3.541 dentnurse' Alıntı: kızlar ben şu hamile kalmak için incir kürünü sorucaktım yapan varmı yada işe yarıyormu duydunuz ben 6 aydır korunmuyorum ama bebek yok hala dr bişey yok diyor ama olmuyorda Genişletmek için tıkla ... canım hiçbir fikrim yok inanki bu konuda insallah en kısa zamanda hamile kalırsın sen de
dentnurse' Alıntı: kızlar ben şu hamile kalmak için incir kürünü sorucaktım yapan varmı yada işe yarıyormu duydunuz ben 6 aydır korunmuyorum ama bebek yok hala dr bişey yok diyor ama olmuyorda Genişletmek için tıkla ... canım hiçbir fikrim yok inanki bu konuda insallah en kısa zamanda hamile kalırsın sen de
A archimim Yeni Üye Üye 4 Nisan 2010 #3.542 duyfer_2006' Alıntı: kızlar sıkı durunn ben kaç kg almışım tahminleri alayımmm Genişletmek için tıkla ... 14 mü 10 kg nun altında alsıysa hiç yazma döverim 😛iha:
duyfer_2006' Alıntı: kızlar sıkı durunn ben kaç kg almışım tahminleri alayımmm Genişletmek için tıkla ... 14 mü 10 kg nun altında alsıysa hiç yazma döverim 😛iha:
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 4 Nisan 2010 #3.548 64 hamile kaldım ve cuma günü tam tamınaa 19 kg aldığımı öğrendimmmm
pembik Hamiş Melek 4 Nisan 2010 #3.549 duyfer_2006' Alıntı: duymaya hazırmısınızzzzzzzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... 10un altındaysa soyleme vururum
duyfer_2006' Alıntı: duymaya hazırmısınızzzzzzzzzzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... 10un altındaysa soyleme vururum
A asme Hamiş Melek 4 Nisan 2010 #3.550 duyfer_2006' Alıntı: şoka girmeyinn uyarıyorummmm Genişletmek için tıkla ... girmeyiz yok birbirimizden farkımız🙂
duyfer_2006' Alıntı: şoka girmeyinn uyarıyorummmm Genişletmek için tıkla ... girmeyiz yok birbirimizden farkımız🙂