Selam kızlar ben sordum doktorumun yardımcısına 34 ten sonrqa ntsye düzenli alıyoruz dedi. Ben 10 nisanda gidicem 32 haftam dolmuş olacak doktorum en son gittiğimde seni 32 de 35 de ve 37 de görücem demişti
Karnına bi alet takıyorlar canım böyle kemer gibi yarım saat boyunca o alet ölçüm yapıyor bebeğin kalp atışlarını ve sende sancı olup olmadığını ölçüyor.
maaşallah canım son iki aydada toplam 6 alma ihtimalin var bak dşkkat et. Bu arada bende 11 kilo aldım maalesef hiç almamam gerekiyordu ama elde değil maalesef
Karnına bi alet takıyorlar canım böyle kemer gibi yarım saat boyunca o alet ölçüm yapıyor bebeğin kalp atışlarını ve sende sancı olup olmadığını ölçüyor.
53 kg evlendim bu kocanın iştahı beni ne hallere getridi ya ben bunuu hareketsizlği bağlıyorumm aburcumura artık evdeyim vermeyi hırs ettim sağlıkl beslenerek ve yürüyüşle vermek yada en azından korumak bu kiloyuu
maaşallah canım son iki aydada toplam 6 alma ihtimalin var bak dşkkat et. Bu arada bende 11 kilo aldım maalesef hiç almamam gerekiyordu ama elde değil maalesef