Ay sorma beni de bazen istediğin şeyi istediğin zaman yapamayacak olmak kasıyor arada. Sanki ona göre düzenleyemeyecekmişim gibi geliyor hayatımı tabii bir de çevre faktörü etkili bu konuda. kanki olarak görüştüğüm arkadaşlarımın daha çocukları yok hatta bekarlar çoğunlukta bense artık çoluk çocuğa karışmış oluyorum
ay inşallah kuzum aslında başta salıvermemek lazım annelere büyüklere bırakmayıp kendimiz yapmaya çalışmak lazım en çok kaka temizleme olayını düşünüyorum...
Merhaba kızlar...
nasılsınız bakalım ekşın mekşın yok di mi sitenin sayfalarında kaybolmalar dışında
Kardeşim sürpriz yaptı cuma geldiler haftasonu biz de kaldılar. 6 aylık bebeişiyle beraber azcuk staj yaptım haftasonu 😛iha:
Ay hem zor hem de çok zevkli yaaa bakalım bizim eşek sıpaları nasıl olcak
cok acıdımı sahi sorcaktım unuttum.bu arada toplantıdaydım geride kaldım simdik kesin konu değişmiştir. hamileliğimden ötürü cumartesi nöbetlerim kaldırılmış 🙂pek üzüldüm sadece 1 kere gelicem bu ay o kdr.doğurana kdr yok. ya kızlar ne dicem bende ritm bozukluğu vardı ilaç tedavisi gördüm sonra düzeldi.ama cuma mevzuyu biliyorsun hani bebekin kalp atışları cok hızlıydı dr.da senden kaynaklanıyor falan dedi.hamilelikte bazı hastalıklar nüksedebiliyormuş nette okudum dün gece ): simdi bende alerjik astım nefes darlığı nefes aclığı ve ritm bozukluğu varken normal doğum yapabilme şansım devam ediyor mu hala dersiniz?doktora sorucam 24ünde gittiğimde insallah ama kafama takıldı sanırım benim hayal suya düşecek 🙁(
bütün bu hastalıkların tekrarladı mı ?? korkma canım epidural doğum yaptırırlar büyük ihtimalle. genel anestezi ile olmazsın gibi geliyor bana
tabi doktorun en iyi kararı verir. zaten sakıncan olsa baştan seni uyarırdı demek ki gerek görmemiş
ay inşallah kuzum aslında başta salıvermemek lazım annelere büyüklere bırakmayıp kendimiz yapmaya çalışmak lazım en çok kaka temizleme olayını düşünüyorum...
Ay sorma beni de bazen istediğin şeyi istediğin zaman yapamayacak olmak kasıyor arada. Sanki ona göre düzenleyemeyecekmişim gibi geliyor hayatımı tabii bir de çevre faktörü etkili bu konuda. kanki olarak görüştüğüm arkadaşlarımın daha çocukları yok hatta bekarlar çoğunlukta bense artık çoluk çocuğa karışmış oluyorum
sorma benim ark.larda öyle nişanlı bile diilller ama çoğuyla görüşmüyorum zaten okul bittiğnden beri tlfnlarla işte ölesine... benm birde çok çirkin bi huyum var aklıma bişeyi taktıysam o sn olucak aklıma kurabiyemi geldi yapmam lazım dışarımı çıkıcam hemen yne o saniye... e bebiş olunca dediğin gibi programlı olmak zorunda olucaz ve ben galiba çok gergin olucam gerçi bunlar sadece tahmin belkide bebş beni sakinleştircek...