2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buarada ankarada arkadasım suan doguma gırdı sezeryan gercı erken dogum onun mecburı amaheyecanlandım umarım saglkla atlatır ıkısıdeee🙂

Elhim benimde kabusum alt açmak bende hertürlü bebek bakımı yaptım bugüne kadar ama hiç alt açmadım hemileliğimin başından beri rüyama giriyor bu mesele ve rüyamdada birtürlü beceremiyorum anasını satayım. Umarım gerçek olmaz. Bide emzirme kısmı beni düşündüyor yardımsız yapabilecekmiyim acaba benim göğüsler çok büyük ya bi yandan bebeği bir yandan memeyi tutup çocuğu boğmadan becerebilirsem süper olacak umarım göğüs uçlarındada yara falan olmaz

hiç konuşmadıkki doğum hakkında ve bunlardan haberi bile yok kadının daha.ben gerek duymadım gecmiş bitmiş bir hastalığı anlatmaya cuma da şaşkınlıktan aklıma gelmedi ki daha doğrusu hastalığın tekrarlayacağını düşünmedim hiç ztn psikolojikti benimkisi ilaclarla gecmişti.ama simdi hamilelikten ötürü strese gelemiyorum hiç ekşın yapmayın hee ona göre 🙂 konuşucam artık 24.ünde gittiğimde ..bir de aklıma su takıldı hadi sezeryan olucam diyelim o zmn ben 37.haftada izne cıkıp 1 hafta sonra mı olcam 2 haftam yanacak yahuu?genelde 2 hafta önceden alıyorlar bebişleri sezeryan olunca bildiğim kadarıyla.hem ondan hem de bebek büyüdükce beni çok zorlayabilir nefes ve kalbim acısından

ilk baslarda acemilik olacak zeynepcim ama alışıcaz emin olun ben alt acmadım hiç bir defa sadece onda da bezi ters takmışım 🙂ama basardım gene de🙂

şu unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendillerinden aldınızmı biraz onlardan stok yapmak lazım
ben unibaby hiç almadım
ilk etapta pamuk ve ılık su kullanıcam
daha sonrası içinde
huggies,jonsons baby depoladım 15 tane falan
heheheh valla senın dıkkatlı olman lazım kız bebeklerı daha dıkktlı temzlemek gerkıyrmşşş
valla tutarım çeşmenin altına
kokmasın öle ekşi ekşi yazın

şu unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendillerinden aldınızmı biraz onlardan stok yapmak lazım

Ben bu haftasonu aldım canım 3 lüsü 9.90 dı peşinde de %10 indirim işte 9 liraya falan geldi

Bence farklı bi boyuta geçiyor insan doğumdan sonra da. Aklımıza bile gelmeyecek belki fevri davranışlar içgüdüsel olarak dizginleyeceğiz kendimizi. Ama işte arada düşününce ürkmüyor da değil insan