2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canım hangi internet sitesinden siparij ettın söyleyebilirmisin acaba.bende ondan alayım...
canım bebe shop ta 12 li paketi var en uygun o sitedeydi ordan istedim ben 12 li iki paket aldım emzirme minderide en uygun ordaydı onuda ordan aldım geldi son derece güzel ürün emzirme yastığıda düşünürsen iyi o sitede fiyatı

vatozcum bebeğe acil şifalar diliyorum. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

bu yün yorgan meselesine hiç girme annem de aynısını yapıyor. bu aralar yün yıkamaya başlar 🙂 çocuk yorganın altında silindir gibi ezilecek valla.neyse gene alacağım yorganı ama kullanmayı düşünmüyorum

dualarımız mınık bebişle tatlım, kıyamam ben ona.

ezanda okunuyo dua ettim inşallah toparlanır diye Allah hepimizin evladını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

dualarımız onunla ay inşallah hayırlı haberlerini alırız

Hemen toparlasın bebiş inşallah kendini

kızlar hepınıze teşekkr edıyrm umarım iyi olur en kısa zamandaa

ya o kadar yanlış şeyler yapıyorlar kı anlatamam, ben bugun öculerden doktordan korkuyorsam hep annem ve onun yaşıtları yuzundendır. yıgenım 2 yaşında biryere gıderken arkalarından aglıyor annem dıyor kı bız doktora gıdıyoruz iğne yıcez kocaman iğne vurcaklar sen sakın gelme, psikolojı bozmakta ustlerıne yok. çok çatışcaz bakalım kısmetse.

bana bır suru yorgan geldı merak etme şimdıden.😛iha:

Çok saol canım hemen not ettim defterıme.Emzırme yastığınıda almadım henüz onuda alıcam.inş.Bi bakayım.Tekrar teşekkürler.

en sevmediğim şeylerden biri çocukları öyle korkutmak. sonra doktora gidince hepsi çığlığı basıyor.kendi haline bıraksalar ağlasa daha iyi.

bana da 1 tane yorgan gelecek allahtan.kurtardım paçay
ı :laugh:

Bende geldim yemekten ama benim gözüm yemiyor neler kaynattığınıza bakmaya gene boşaltmışsınız hidroliği varmı önemli bişey kızcelerrrrrrrr