selam kızlar,
işe daldım sizi takip edemedim pek
ama anlattıklarınızdan şimdi emzirmeden korkar oldum
vatozum dualarımız arkadaşının bebeğiyle, inşallah sapasağlam çıkacak yoğun bakımdan
kızlar bu arada pierre cardin enigma yazmışsınız, yorummlarda arka tekerlek arası mesafesinin çok dar olduğu, yürürken hep çarptığı yazıyordu, alanlar ne diyor?
evet ama ne yazık kı savaş verecegım daha o kadar çok konu var kı annemle, mesela yenı dogana su içirmek, içi yanar bebegın su içirir gızlıden, zaten ne mıdesı var bı de suyla dolduruyorlar. şuan kardeşim tum zorluklarını yaşıyor, yiğenım yokluk edır bılmıyor, bırşey ıstıyor yerlere yatıyor kardeşim hayır paramız yok dıyor annemle babam alıyor. nasıl önune geçicez çok merak edıyorum bakalım.
MARYAAA karaoke yapan sen mıydın? yazmıştın bır ara
selam kızlar, işe daldım sizi takip edemedim pek ama anlattıklarınızdan şimdi emzirmeden korkar oldum
vatozum dualarımız arkadaşının bebeğiyle, inşallah sapasağlam çıkacak yoğun bakımdan
kızlar bu arada pierre cardin enigma yazmışsınız, yorummlarda arka tekerlek arası mesafesinin çok dar olduğu, yürürken hep çarptığı yazıyordu, alanlar ne diyor?
rica ederim cnm ben araştırmıştım fiyatları en uygun orda buldum kumaşı ve ebatları hakkında endişelerim vardı ama minderleride güzel yıkanabiliyor kılıfı çıkarılabiliyor mycey markası güzel yani ordan bakabilirsin minderede