bende haftaya çok fena uykusuz başladım. gözlerim kapanıyor offf.
aaa bak bunu da ilk defa duydum. benim hiçbir gıdaya alerjim yok keşke azıcık olsa da çenem dursa 🙂
bir tek metal takılara alerjim var nereme değse hemen yara oluyor.
bende haftaya çok fena uykusuz başladım. gözlerim kapanıyor offf.
aaa bak bunu da ilk defa duydum. benim hiçbir gıdaya alerjim yok keşke azıcık olsa da çenem dursa 🙂 bir tek metal takılara alerjim var nereme değse hemen yara oluyor.
kız öyle deme, çok fena bişey bu, tövbe de. herkes söylemıyor ne eti ne sutu oldugunu yıyosun yatıyorsun gunlerce sonra. ben tatıllerde hıç peynır ayran et yıyemıyorum bu yuzden.
[
Kızlar bu haftasonu leroy merlin'nin açılışı vardı bursada ona bebek odaları içingıttım ve acayıp şeyler var aksesuarlar tavsıye ederım.Ben kızçenın perdesını ve halısını ordan alıcam.renk renk çerceveler yastıklar var.stcıkerlar deseniz acayip güzel ve fıyatlar çok uygun.Tavsiye ederım fıkır edınmek isteyenlere
he bende karaoke yaptım ona lınk atacaktım...marya pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm
kız öyle deme, çok fena bişey bu, tövbe de. herkes söylemıyor ne eti ne sutu oldugunu yıyosun yatıyorsun gunlerce sonra. ben tatıllerde hıç peynır ayran et yıyemıyorum bu yuzden.
[
Kızlar bu haftasonu leroy merlin'nin açılışı vardı bursada ona bebek odaları içingıttım ve acayıp şeyler var aksesuarlar tavsıye ederım.Ben kızçenın perdesını ve halısını ordan alıcam.renk renk çerceveler yastıklar var.stcıkerlar deseniz acayip güzel ve fıyatlar çok uygun.Tavsiye ederım fıkır edınmek isteyenlere