2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oleyyy sonunda aldın odanı, gule gule buyusun canım bebeğin odasında. resımlerını beklıyorum. guzel şeyler varmış demek bende bakayım o zaman. ya alışverış merkezlerınde artık çok çabuk yoruluyorum ayaklarım davul gıbı oluyor gözum korkuyor gıtmaye valla.hepsını gule gule kullansın asyamız canım

Sevracığım öyle bir tel falan yok, bu bildiğin bez parçası

kızlar çok tatıle gıtmek ıstıyorum yaaa, şöyle göl kenarına sakın sessız ördeklerın yuzdugu bi yere. bembeyaz tertemız çarşaflarda uyanmak, mis dogayı koklamak, köy kahvalısı yapmak, öglen göle karşı kıtap okumak, tekrar uyumak, akşama süslenıp açık bufe tıkınmak ıstıyooomm. çok ıstıoom yani öyle böyle değil.

kızlarrr regl sancısı gibi bişeyyyy çekiyorummm 3gündür ama gün boyunca 6-7 kere giriyo sancı ve kısa sürüyoooo bu sancıyı yaşayan varmıııı kızlarrr ona göre acilen gidecem draaaa
yoksa randevümde c.tesiydi
offfffff tırstım haaaa

benide götürrrrrrrrrr hayali bile güsell

ben de geçen gün bodrum da olmaya aşerdim resmen böyle kendimi sokaklarında yürürken, kalenin orda kahve içerken falan hissettim bi ara hatta

cnm cok sıddetlıyse aksatma yaaaa bende pek bu tarz seyler olmuyor ama

normalde regl dönemın bu aralar mı canım. ben her ayın 9 gıbı hastalanırdım, şimdı her ayın o zamanı hem sıvılcelenıyorum hem regl agrısı çekıyorum. belkı oyledır senındee