Canım ben gıttı.Bunaltıcı değildi.Ferah bı ortam vardı.eşim bana şeker almaya çalıştı çubuklu.Kız vermek istememiş çocuğunuz varmı demiş hatta.Eşimde var ama eşimin karnında eşimin yemesi gerekli demiş hatta😛iha:Neyse ben perde kumaşı beğendım ordan canım pembe bitül.Orda dikimde yapıyolarmış.bide pembe tonlarında bı halı boyle tüysüz ıncecik.Ordan alıcam ınş.Süslü yastıklar var.çerçeveler renk renk ve istediğin boyutta kestırıp yaptırabılıyosun çerçeveleri.Perdelere takılcak süs taş,inci ve kelebekli aparatlar var.abajurlar fılan.Fiyatıda uygun geldi.Ordan alıcam ınş. eksikleri.Buarada dün oda takımınıda aldım canım be ayşen bebeden.Akşam sekizden sonrada onu aldık kurtuldum .ok şükür.Bakalım gerisinide hallederiz inş. yavaş yavaş
canım bana katalog gönderende bu marka ama orda resimde kadının cenesinin altına gelen yer bebeğin başının üstündeki örtü yükseltilmiş sanli ben o kısımda bi tente yada kumaşın içinde bi tel falanmı varki diye düşündüm hami ileri doğru istediğin gibi şekillendiriyosun örtüyü die düşündüm
kızlar çok tatıle gıtmek ıstıyorum yaaa, şöyle göl kenarına sakın sessız ördeklerın yuzdugu bi yere. bembeyaz tertemız çarşaflarda uyanmak, mis dogayı koklamak, köy kahvalısı yapmak, öglen göle karşı kıtap okumak, tekrar uyumak, akşama süslenıp açık bufe tıkınmak ıstıyooomm. çok ıstıoom yani öyle böyle değil.
kızlarrr regl sancısı gibi bişeyyyy çekiyorummm 3gündür ama gün boyunca 6-7 kere giriyo sancı ve kısa sürüyoooo bu sancıyı yaşayan varmıııı kızlarrr ona göre acilen gidecem draaaa yoksa randevümde c.tesiydi offfffff tırstım haaaa
kızlar çok tatıle gıtmek ıstıyorum yaaa, şöyle göl kenarına sakın sessız ördeklerın yuzdugu bi yere. bembeyaz tertemız çarşaflarda uyanmak, mis dogayı koklamak, köy kahvalısı yapmak, öglen göle karşı kıtap okumak, tekrar uyumak, akşama süslenıp açık bufe tıkınmak ıstıyooomm. çok ıstıoom yani öyle böyle değil.
kızlarrr regl sancısı gibi bişeyyyy çekiyorummm 3gündür ama gün boyunca 6-7 kere giriyo sancı ve kısa sürüyoooo bu sancıyı yaşayan varmıııı kızlarrr ona göre acilen gidecem draaaa yoksa randevümde c.tesiydi offfffff tırstım haaaa
normalde regl dönemın bu aralar mı canım. ben her ayın 9 gıbı hastalanırdım, şimdı her ayın o zamanı hem sıvılcelenıyorum hem regl agrısı çekıyorum. belkı oyledır senındee