kızlarrr regl sancısı gibi bişeyyyy çekiyorummm 3gündür ama gün boyunca 6-7 kere giriyo sancı ve kısa sürüyoooo bu sancıyı yaşayan varmıııı kızlarrr ona göre acilen gidecem draaaa yoksa randevümde c.tesiydi offfffff tırstım haaaa
kızlarrr regl sancısı gibi bişeyyyy çekiyorummm 3gündür ama gün boyunca 6-7 kere giriyo sancı ve kısa sürüyoooo bu sancıyı yaşayan varmıııı kızlarrr ona göre acilen gidecem draaaa yoksa randevümde c.tesiydi offfffff tırstım haaaa
yapma gülkurusu canım benimmm yapma valla kaçamam da bi haftasonluk da olsa işler yoğun ...
sonra da bebiş gelcek zaten anca ben bu sene apartmanın bodrumuna inerim artık
evet olabilir 30 dan sonrada normal bence bazısı hissetmezmi bu sancıları bazısı hissedermiş o yüzden nstye bağlıyolar ya sanırm sancı varmı yokmu diye
normalde regl dönemın bu aralar mı canım. ben her ayın 9 gıbı hastalanırdım, şimdı her ayın o zamanı hem sıvılcelenıyorum hem regl agrısı çekıyorum. belkı oyledır senındee