2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acaba yalancı sancı dedikleri şeymi bu bacaklarına vuruyomu peki rahim bu saatten sonra artık kendini doğuma hazırlıyo normal olabilir

benide götürrrrrrrrrr hayali bile güsell

gel kaçalım bebeklerımle gıdelım buraladan offf offf

ben de geçen gün bodrum da olmaya aşerdim resmen böyle kendimi sokaklarında yürürken, kalenin orda kahve içerken falan hissettim bi ara hatta

ohhh kalenın orda kahve, şile bezı beyaz elbisemle akşam yuruyuşu, yanık tenıme mavı boncuklu kolyem de olsun. akşam uzerı ılık ılık essın,bodrum koksunnn heryerımmm offff offff

bu dönemlerde kasık ağrısı normal deniyo ama ağrının şeklide önemli kasılma tarzında ise dr una ulaş bence cnm

yapma gülkurusu canım benimmm yapma valla kaçamam da bi haftasonluk da olsa işler yoğun ...
sonra da bebiş gelcek zaten anca ben bu sene apartmanın bodrumuna inerim artık

hadi gidelimyaa ztn kacmaya ıhtıycm vr ıssz yerlere aslnd akcoamn sozu vrdı bıhaftasonu gıdıcektk bıryerlereee böle ıssz 2 guncuk oda kaldı salladı snrm benı bndn sonrada benm ıcın youn bır hazrlk donemı baslıyr malsf🙁

ay evet 30dan sonr afalan yalancı sancılar olabılırmıs öle duymstm bende arastrmak lazım netten zeynebın kesın bılgısı vrdr bukonudaaa zeynoooooooooooooooooooooooo

evet olabilir 30 dan sonrada normal bence bazısı hissetmezmi bu sancıları bazısı hissedermiş o yüzden nstye bağlıyolar ya sanırm sancı varmı yokmu diye