2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oooo çok guzel olcak desene prensesın odası. canım benım saglıkla buyusun, kafanda projelendırdıkten sonra hepsı olur canım. en kısa zamanda kurulur sıkma canını. benımde annemler perşembe gelıyor bakalım kendımı çok yormadan halledıcem şu işlerı kısmetse.

kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuu ben de cok halsizim ya inanılmaz bitkin hissediyorum kendimi ne oldu hic anlamıyorum elim kolum kalkmıyor hiç off işe gidicem gene sabah evde bir sürü işim var ve benim canım sadece yatmak istiyor

merak etme canım yalnız degılsın, ayaklarım o kadar çok agrıyor ki, agrısız geçen bir gune hasretım bel ayak boyun gögusaltı sancısı hepsı var bende. ALLAH çalışanlara kolaylık versın, benım de evımde tadılat var heryer kutu dolu, annemlerı beklıyorum yerleşmek için ustelık ögrencılerım gelıyor gıdıyor gecelerı de agrıdan delıksız uyuyomıyorum çok mutsuzum bu aralar çokk

Ondan mi dersin, evet gecen hafta ilk defa verdin yeni basladim kullanmaya bende.
muhtemelen ondandır ben yaklaşık 8 haftamdan beri yada daha erkendir içiyorum günde 1000 mg.ilk zamanlar bende de okadar cok agrı oluyordu ki gecenin bir yarısı arısından çığlıkla uyanmıştım. ,laçları sakın ihmal etme canım kalsiyum yerine takviyesi zor birşey mutlaka iç . bebişler bizdekileri tüketmeye başladılar bizde eksildikçe agrısını hissediyoruz sanırım geçmiş olsun

Tskler canim ya, gercekten cok kotu agriyor boydan assagi yaniyor, sanciyor.

Ben kactim kizlar kendinize ve bebislerinize dikkat edin.

selam kızlar, bi selam verip kaçayım

elhooooo hayırlı olsun yeni işin, ıslatırız artık

ben gidip azcık uzanayım, ara ara yine uğrarım

selam kızlar, bi selam verip kaçayım

elhooooo hayırlı olsun yeni işin, ıslatırız artık

ben gidip azcık uzanayım, ara ara yine uğrarım

nan kör müyüz o kdr böyyük yazıyon..

biz de birazdan dansçı zombiler mi, yok değil galiba, ama öle abuk bi adı olan zombili bir komedi türk filmi izlicekmişiz
kocam çok güselmiş mutlaka izlemeliyiz diyo 😛iha:
izleyeyim de ufkum genişlesin 😛iha: