etimelo Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.351 arceya' Alıntı: nan kör müyüz o kdr böyyük yazıyon.. biz de birazdan dansçı zombiler mi, yok değil galiba, ama öle abuk bi adı olan zombili bir komedi türk filmi izlicekmişiz kocam çok güselmiş mutlaka izlemeliyiz diyo 😛iha: izleyeyim de ufkum genişlesin 😛iha: Genişletmek için tıkla ... hem de Türk filmi, izle de bizi de aydınlat sonra akşam olunca gözlerim zor görür oldu
arceya' Alıntı: nan kör müyüz o kdr böyyük yazıyon.. biz de birazdan dansçı zombiler mi, yok değil galiba, ama öle abuk bi adı olan zombili bir komedi türk filmi izlicekmişiz kocam çok güselmiş mutlaka izlemeliyiz diyo 😛iha: izleyeyim de ufkum genişlesin 😛iha: Genişletmek için tıkla ... hem de Türk filmi, izle de bizi de aydınlat sonra akşam olunca gözlerim zor görür oldu
etimelo Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.352 arceya' Alıntı: eee şey baktım baktım ben ara ara misafir olarak :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen miydin o misafir? ben de içimden durmadan saydım her kimse diye
arceya' Alıntı: eee şey baktım baktım ben ara ara misafir olarak :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen miydin o misafir? ben de içimden durmadan saydım her kimse diye
arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.353 etimelo' Alıntı: hem de Türk filmi, izle de bizi de aydınlat sonra akşam olunca gözlerim zor görür oldu Genişletmek için tıkla ... aydınlatırım tamam hem de ne aydınlatmak oskarlık süper bir yapım izleyeceğime eminim 😛iha:
etimelo' Alıntı: hem de Türk filmi, izle de bizi de aydınlat sonra akşam olunca gözlerim zor görür oldu Genişletmek için tıkla ... aydınlatırım tamam hem de ne aydınlatmak oskarlık süper bir yapım izleyeceğime eminim 😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.354 etimelo' Alıntı: sen miydin o misafir? ben de içimden durmadan saydım her kimse diye Genişletmek için tıkla ... aahah dfgjdflhjfghjifk :zuha: ee şeyyy :çitos:
etimelo' Alıntı: sen miydin o misafir? ben de içimden durmadan saydım her kimse diye Genişletmek için tıkla ... aahah dfgjdflhjfghjifk :zuha: ee şeyyy :çitos:
etimelo Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.355 benim ağa geldi, gidip gönlünü hoş edeyim beyimin ara ara gene uğrayıp bakarım öpüldünüz mucks
arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.356 etimelo' Alıntı: benim ağa geldi, gidip gönlünü hoş edeyim beyimin ara ara gene uğrayıp bakarım öpüldünüz mucks Genişletmek için tıkla ... a timam yivrum benim film de geliyo içerden az sonra cd ye basılıp kaçarım ben de.. öpüldün muck
etimelo' Alıntı: benim ağa geldi, gidip gönlünü hoş edeyim beyimin ara ara gene uğrayıp bakarım öpüldünüz mucks Genişletmek için tıkla ... a timam yivrum benim film de geliyo içerden az sonra cd ye basılıp kaçarım ben de.. öpüldün muck
minerva Hamiş Melek 5 Nisan 2010 #4.358 ufff kimsecikler kalmamis gene...gideyim gecmisi okuyum bari ben de...herkes burdayken benim isim oluyo ben gelince de herkes gitmis oluyo..
ufff kimsecikler kalmamis gene...gideyim gecmisi okuyum bari ben de...herkes burdayken benim isim oluyo ben gelince de herkes gitmis oluyo..
L Leyla01 Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.359 minerva' Alıntı: ufff kimsecikler kalmamis gene...gideyim gecmisi okuyum bari ben de...herkes burdayken benim isim oluyo ben gelince de herkes gitmis oluyo.. Genişletmek için tıkla ... selam ben de geldim,kabul edersenizzzzz eger....
minerva' Alıntı: ufff kimsecikler kalmamis gene...gideyim gecmisi okuyum bari ben de...herkes burdayken benim isim oluyo ben gelince de herkes gitmis oluyo.. Genişletmek için tıkla ... selam ben de geldim,kabul edersenizzzzz eger....
bal kavanozu Hamiş Melek 5 Nisan 2010 #4.360 Leyla01' Alıntı: selam ben de geldim,kabul edersenizzzzz eger.... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tabikide
Leyla01' Alıntı: selam ben de geldim,kabul edersenizzzzz eger.... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin tabikide