arceya Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.391 ayyy şu işyerinden her gün biraz daha nefret ediyorum :çitos:
etimelo Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.392 arceya' Alıntı: ayyy şu işyerinden her gün biraz daha nefret ediyorum :çitos: Genişletmek için tıkla ... aynen her anı saymaya başladım ben de benim bugün inanılmaz midem bulanıyor, çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi, bu ne şimdi böyle yaaa
arceya' Alıntı: ayyy şu işyerinden her gün biraz daha nefret ediyorum :çitos: Genişletmek için tıkla ... aynen her anı saymaya başladım ben de benim bugün inanılmaz midem bulanıyor, çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi, bu ne şimdi böyle yaaa
etimelo Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.394 esmer80' Alıntı: günaydınnnnn Genişletmek için tıkla ... Günaydın esmer
zynpmrt Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.395 Günaydın kızlarrrrrr. Azıcık işim var yapıp gelirim. Gerçi dünde böyle söyledim işler 6 da bitti umarım bügünde aynısı olmaz
Günaydın kızlarrrrrr. Azıcık işim var yapıp gelirim. Gerçi dünde böyle söyledim işler 6 da bitti umarım bügünde aynısı olmaz
esmer80 Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.396 etimelo' Alıntı: Günaydın esmer Genişletmek için tıkla ... daha kimsecikler gelememiş galiba
arceya Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.398 etimelo' Alıntı: aynen her anı saymaya başladım ben de benim bugün inanılmaz midem bulanıyor, çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi, bu ne şimdi böyle yaaa Genişletmek için tıkla ... cumartesi bende de oldu. hafifti ama.. var demekki bir sebebi.. nan ilk 3 ayda bile midem bulanmadı bu ne sahiden 🙂 ama yok hafifti benimki, ara ara coğalır gibi oldu ama gene de hafifti.. öle çıkarmaya pek niyetlenmeidm :çitos:
etimelo' Alıntı: aynen her anı saymaya başladım ben de benim bugün inanılmaz midem bulanıyor, çıkartmamak için zor tutuyorum kendimi, bu ne şimdi böyle yaaa Genişletmek için tıkla ... cumartesi bende de oldu. hafifti ama.. var demekki bir sebebi.. nan ilk 3 ayda bile midem bulanmadı bu ne sahiden 🙂 ama yok hafifti benimki, ara ara coğalır gibi oldu ama gene de hafifti.. öle çıkarmaya pek niyetlenmeidm :çitos:
esmer80 Yeni Üye Üye 6 Nisan 2010 #4.399 zynpmrt' Alıntı: Günaydın kızlarrrrrr. Azıcık işim var yapıp gelirim. Gerçi dünde böyle söyledim işler 6 da bitti umarım bügünde aynısı olmaz Genişletmek için tıkla ... günaydın şekerim bak sen işlerine şu ayıda bir atlatsak ohhh diycem
zynpmrt' Alıntı: Günaydın kızlarrrrrr. Azıcık işim var yapıp gelirim. Gerçi dünde böyle söyledim işler 6 da bitti umarım bügünde aynısı olmaz Genişletmek için tıkla ... günaydın şekerim bak sen işlerine şu ayıda bir atlatsak ohhh diycem