*STELLA* Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #431 archimim' Alıntı: kızlar valla ateş bastı inat ettim yapamıyorum tickerı nasıl yaptınız yaaa?? Genişletmek için tıkla ... [ img]http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/kraliçe%20kızım%20ASYA`M/06/24/2010.png[/img] al bunu yapıştır canım yanlız baştaki parantez ile img arasında boşluk var link gözüksün die öyle yaptım boşluğu sil yapıptırırken
archimim' Alıntı: kızlar valla ateş bastı inat ettim yapamıyorum tickerı nasıl yaptınız yaaa?? Genişletmek için tıkla ... [ img]http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/kraliçe%20kızım%20ASYA`M/06/24/2010.png[/img] al bunu yapıştır canım yanlız baştaki parantez ile img arasında boşluk var link gözüksün die öyle yaptım boşluğu sil yapıptırırken
arceya Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #433 archimim' Alıntı: hay ağzını öpeyim gidip yanlış yere yapıştırıyormuşum :laugh: Genişletmek için tıkla ...
archimim' Alıntı: hay ağzını öpeyim gidip yanlış yere yapıştırıyormuşum :laugh: Genişletmek için tıkla ...
A archimim Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #435 yaptım stellacım sonunda valla sancılandım ticker yapacağım diye 🙂
asfada Hamiş Melek 30 Mart 2010 #436 vatoz' Alıntı: kusum nirdesin sen yaa senin için banka oldu falan dedilerrr hakikiiii ortimm benmm buarada cosmo bana msj atms özet gec dıye gectm ama nerde oldgumuzuda soledm gelmedı sanrm🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi ya duuu bekle gelir oo ortimmmm zatennn günde kaç kere giriyoooo kaçamak kaçamakkkk haha
vatoz' Alıntı: kusum nirdesin sen yaa senin için banka oldu falan dedilerrr hakikiiii ortimm benmm buarada cosmo bana msj atms özet gec dıye gectm ama nerde oldgumuzuda soledm gelmedı sanrm🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi ya duuu bekle gelir oo ortimmmm zatennn günde kaç kere giriyoooo kaçamak kaçamakkkk haha
etimelo Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #438 dae' Alıntı: elhh bankaya gıttı ama banka oldu gelemdı hala... kıs meloss etimelo etli meloş mu dimek oluyyy Genişletmek için tıkla ... ooo sen o tatlıya yetişemedin dimi? sen büyüdükten sonra o tatlıyı yapımdan kaldırdılar zaten 😛iha:
dae' Alıntı: elhh bankaya gıttı ama banka oldu gelemdı hala... kıs meloss etimelo etli meloş mu dimek oluyyy Genişletmek için tıkla ... ooo sen o tatlıya yetişemedin dimi? sen büyüdükten sonra o tatlıyı yapımdan kaldırdılar zaten 😛iha:
elh Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #439 banka olmadım kıslar anam ateşlenmiş bi ona baktımda geldim bende melejk olmalıyım kıskandım
vatoz Aktif Üye Üye 30 Mart 2010 #440 duyfer_2006' Alıntı: Oldumuu canlarımm Genişletmek için tıkla ... oldu oldu😀 zipper oldu şekerimmm asfada' Alıntı: hadi ya duuu bekle gelir oo ortimmmm zatennn günde kaç kere giriyoooo kaçamak kaçamakkkk haha Genişletmek için tıkla ... hehehe efet aynen öle cnm
duyfer_2006' Alıntı: Oldumuu canlarımm Genişletmek için tıkla ... oldu oldu😀 zipper oldu şekerimmm asfada' Alıntı: hadi ya duuu bekle gelir oo ortimmmm zatennn günde kaç kere giriyoooo kaçamak kaçamakkkk haha Genişletmek için tıkla ... hehehe efet aynen öle cnm