haklısın cnm vallaaa ne bıleyım ztn eşimede soledım bıdaha bıze kımse gelmsın artık agrlastm dıye tamam hayatım bu son dedı bunlr 3 haftada bir toplanıyorlar böledeeeee adamlr eslerde isterse gelıyor🙂vatoooz kadın aslında kendine kötülük yaptığının farkında değil, ileride çok uğraşır, yapma çocuğum etme çocuğum diye
Günaydın kuşuuum, için bayıldı benim de
ODA BANA SORUYO CANIM.bENCEDE İSTİYOLARSA TABI GELSİNLER AMA BU AY İHTIYAC YOK DEDİM.DOĞUMA YAKIN GELSINLER DEDIM.EŞİMDE KENDI ANNENE DAHA ÇOK İHTIYAÇ DUYARSIN DOĞUMA YAKIN DİYO.YANİ DEDİM.AMA SONUÇTA NİSAN AYINDADA Bİ ŞEY OLMUCAK ALIŞVERİŞTEN BAŞKA.ONUDA BEN YAPCAĞIMA GORE.BANA ÇOK SAÇMA GELDİ KIZLAR YA...
olsun be archi,merhaba anneler
doktordan geliyorum moralim bozuldu . benim kız halen geriden geliyor
ultrasonda 28+3 çıktık
boyu yaklaşık 38 cm kilosu da 1310 gr .
ben yediklerime dikkat ettikçe bu kız kilo almıyor deli olacağım
efet cnm valla super b,i gergınlık var ustumde kocamada sınrlendım cocugun acısını cıakrdım yok benm akrabam ugrams yanınada buda demıs yazn bırsuru dugun arka arkaya oda demıs oglum gıtmeyn sız karın cocuk yenı dogms dugnleremı gıtcek ay bunuda soleyen benm akrabam haa onunda deıl ararsnz yeter demıs dugunde kardesımn dugunuuuortim gergin gördüm seniiii boşver takma kafana ya ama sinir oluyor bazen insan haklısınnnnn
valla ben kesin ders alcam ondan. bi de yemek olayı var.süper valla çok tututum yengenın davranışını.çocuk o elbet dıkkat çekmeye çalışcak ama bu şekılde yonlendırmesı süper bence.baklaım biz nasıl büyütcez:d
merhaba anneler
ultrasonda 28+3 çıktık
Aslinda esin dogru soylemis ne de olsa gelip seni gormek isteyecekler, simdi gelsinler, en azindan yapilcak isleri soylersin onlara yardim ederler, iyice agirlasinca daha da zor olur.. Ben de cagirdim esim olmayacak 1 hafta gelsin annen yanimda kalsin dedim..simdi merak ediyolar onlar da..dinlenmek istediginde soylersin gider odana yatarsin nolcak ki
cnm 1 hafta normal dıyorlar benmkıde 1 hafta geriden gelıyorrr bılıyorsun bende okuz gıbı yıyorum yanii🙁merhaba anneler
ultrasonda 28+3 çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?