valla çook merak ediyorum bakalım çocuk olunca neler yaşayacaz..
çogu şeye sesimi çıkarmadım şimdiye kadar ama
konu cıocugum olunca, onunla ilgili de hakimiyet kurmaya kalkarlarsa açarım ağzımı valla..
açççç vallaaaa bende açicemmmmm çünküüüüüüüüü
ve ben eminim ki fırtınalar kopacakkkkkkk
dün ziya da dedi ki "seni bu halde çalıştırdığım için kendimi çok kötü hissediyorum"
yeni iş kurdu da...
öyle üzüldüm ki çok çaresiz görünüyordu. saçmalama dedim bu ikimizin hayatı, yeri gelir ben fedakarlık yaparım, yeri gelir sen yaparsın.
archiii şu geç döllenme olayını ne yuvvvv bak şimcik benim sat 6 eylül
ama 20 eylülde oldu biliyorum bu damı şimdi geç döllenme oluyooo annattsanaaaaaaaaaa
hayır onu bırak
daha 2 gün önce annem dedi ki, ay çok soguklarda o cocugu cıkarmazsınız erkenden biz geliriz dedi.. doğru yani.. ya da gelir biz de kalırlar birkaç gün soğuklarda, bizim evde bakarlar..
bu hanfendi de öyle şeyler yok, rahatından taviz vermez.. mecbur kalınca cocuk onda kalacak, başka çözüm yok..
çooook şey yaşayacazzz orası kesınde sinirlerimzde baya yıprnck kendı adıma soncta benmde kaynvalıde fırfırlııııı ve bebegede o bakackvalla çook merak ediyorum bakalım çocuk olunca neler yaşayacaz..
çogu şeye sesimi çıkarmadım şimdiye kadar ama
konu cıocugum olunca, onunla ilgili de hakimiyet kurmaya kalkarlarsa açarım ağzımı valla..
ya benimkisi bakmam demiyor ama tek başına bakamazmış ya ztnbenim hiçbir zmn ümidim olmadı ama bakacak gibi konuşan kendisi off benim bebiş ortada kalacak korkarımbenimki baştan restini çekti zaten, bizim ki tam ortada 🙂
ben de korkuyla bekliyorum ki simdiden basladı benimkisi ben haziran sonunda doğurcam kaynımla sevgilisi 17 temmuzda nişanlanmaya karar vermişler ben de gidecekmişim o halde ve o kdrcık bebekle nişana kadın kafayı yemiş yaa
el kadarcık bebege 10 kişimi bakacak ya oda bi garipp onun derdi sanrm o oturck keyıf yapck bebegın herbıseyylede annen ılgılenck🙁ya benimkisi bakmam demiyor ama tek başına bakamazmış ya ztnbenim hiçbir zmn ümidim olmadı ama bakacak gibi konuşan kendisi off benim bebiş ortada kalacak korkarım
aman boşver ya hava soğursa sabahtan ararsın bebeği getiremiyorum gel dersin
gelmezse anneni çağır o gelir bakar. onu mu dert ediyon
valla bizde de kopacak gibi.. bunlar bu tutumların bırakmazlarsa..
benim çocugumu da öyle ezerek büyütmeye çalışırlarsa
kendi oğullarını öyle yapmışlar çünkü..
bizde de o zaman kopacak o fırtınalar..
valla benim ailemde bakacak adam çok
zaten 3 yaşında da kreşe veririm olur biter
hava kötü olursa siz de orada kalırsınız noolcak )
bi de çocuk durmaz zaten. benim yeğenim akşama kadar hiç sorun çıkarmadan dururdu ama n annesinin gelişi yarım saat gecikse başlardı vızıklanmaya. biyolojik saatleri var valla onların, hissediyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?