benimde geçenki kavgamızda bacaklarıma kasıklarıma indi sancı çok kötü olmuştum bebeğim hissetmişti sanki kocamda telaşlanmıştı seni hastaneye götüriyim yalvarırım yapma ağlama diye
Aman bilmıyom valla salla ya.Hele ben suçsuzum ama oyle bı laf ettimki suçlu oldum.Çenemi tutamıyom ya bende.Ne olcak böyle bilmiyom.Bi ilgisizlik gidiyo ya..Ona sorsan daha ne yapayım dıyo.Valla sonumuz hayır olsun.Pembiğin dediği gibi bebekler gelırken kocaları kaçırtcaz.Benımkı hafta sonu istanbulda bide.İİyce gıcık oldum şimdi bende
Ne olcak gidip yaptırcak parası onun cebinden yani sizin aile bütçenizden çıkıcak. İyi halt ettin yani bence silkelen ve kendine gel gülüm bukadar sinir iyi değil üstelik sen böyle devam edersen bebeğin doğunca senden intikamını alır anne nekadar sakin bir hamilelik geçirirse bebekte okadar sakin bir bebek olurmuş yada tam tersi bu nedenle sen bu sinir durumunu bi gözden geçir istersen
Ah hamilelik hormonları ah!!! Hayırlısıyla bi doğursak başımıza bişi gelmeden... Biz de dün bütün gün yedik birbirimizi ama büyütmeden kapatıyoruz işte... Hangimizin kafası o an çalışırsa susup gidiyor odadan... Ama bigün ikimizinki de çalışmazsa ne olur bilemiyorum.. :n028:
Kızlar siz böyle tabak fırtattım falan diye anlatınca ben dehşete kapılıyorum biz o şekilde kavga etsek çoktan boşanmıştık kesin bide ağzımızdan boşanma lafı çıksa garanti boşanırız biz ikimizde inatçıyız hayatta geri adım atmayız o konuda Allahtan öyle bişey olmadı hiç zaten benim kocamla kavga etmenin imkanı yokki biraz gerilsek direk susma moduna geçiyor önce biraz cırlıyor sonda uzatma şimdi konuşmak istemiyorum deyip surat asar ağız tadıyla bi laf dalaşı yaptırmaz zaten gıcık şey. Bu aralarda ben genelde tek başıma kavga ediyorum o hep alttan alıyor uzamıyor böylece gün içinde 2-3 kez telde zaten sen beni sevmiyorsun ayşenazıda sevmiyorsun hiç bizi aramıyorsun diyorum oda özür diloyo hemen adama bi huşu geldi eskiden saçmalama diye nutuk çekerdi artık tamamen melaike kesildi başıma
Aman bilmıyom valla salla ya.Hele ben suçsuzum ama oyle bı laf ettimki suçlu oldum.Çenemi tutamıyom ya bende.Ne olcak böyle bilmiyom.Bi ilgisizlik gidiyo ya..Ona sorsan daha ne yapayım dıyo.Valla sonumuz hayır olsun.Pembiğin dediği gibi bebekler gelırken kocaları kaçırtcaz.Benımkı hafta sonu istanbulda bide.İİyce gıcık oldum şimdi bende