Ah hamilelik hormonları ah!!! Hayırlısıyla bi doğursak başımıza bişi gelmeden... Biz de dün bütün gün yedik birbirimizi ama büyütmeden kapatıyoruz işte... Hangimizin kafası o an çalışırsa susup gidiyor odadan... Ama bigün ikimizinki de çalışmazsa ne olur bilemiyorum.. :n028:
Kizlar ben de bi komigim, burdan sizin anlattiklarinizi okuyup kocama bilgi mailleri atiyorum.. Bu aralar bacaklarima kramp girebilir haberin olsun, bu aralar sirt agrilarim artabilir masaj yapman gerekecek falan diye..Bugun de bu aralar biraz gergin ve alingan olabilirim, alttan almaya calis diye attim 😀
off bu hafta sonu ne yapıcam bilmiyorum yaa çok yorgunum akşam evi toparladık yarın için uyku desen gözlerimden akıyo bu hafta sonu bana eziyet olucak resmen
Kızlar siz böyle tabak fırtattım falan diye anlatınca ben dehşete kapılıyorum biz o şekilde kavga etsek çoktan boşanmıştık kesin bide ağzımızdan boşanma lafı çıksa garanti boşanırız biz ikimizde inatçıyız hayatta geri adım atmayız o konuda Allahtan öyle bişey olmadı hiç zaten benim kocamla kavga etmenin imkanı yokki biraz gerilsek direk susma moduna geçiyor önce biraz cırlıyor sonda uzatma şimdi konuşmak istemiyorum deyip surat asar ağız tadıyla bi laf dalaşı yaptırmaz zaten gıcık şey. Bu aralarda ben genelde tek başıma kavga ediyorum o hep alttan alıyor uzamıyor böylece gün içinde 2-3 kez telde zaten sen beni sevmiyorsun ayşenazıda sevmiyorsun hiç bizi aramıyorsun diyorum oda özür diloyo hemen adama bi huşu geldi eskiden saçmalama diye nutuk çekerdi artık tamamen melaike kesildi başıma
hemen hemen hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz demekki canım ben de esim biraz ilgisiz davransın aynı lafları ediyorum o da hemen yumiyum kıvamına geliyor ne desem yapıyor falan..anam bilmiyorum nolcak bizim sonumuz neyseki az kaldı doğurmamıza 🙂
hemen hemen hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz demekki canım ben de esim biraz ilgisiz davransın aynı lafları ediyorum o da hemen yumiyum kıvamına geliyor ne desem yapıyor falan..anam bilmiyorum nolcak bizim sonumuz neyseki az kaldı doğurmamıza 🙂
neyse kızlar benimki aradıda tatlıya bağladık.Eli mahkum aslında şehir dışında ya aklı bizde kalıyo tabi onunda.Vatozz canım hiç düşünmeyelim düzeliyo herşey.Bizde 40 dakıka telde soylendım.Uyuyodum o yüzden aklıma gelmedi ama özür dilerim diyo.Bende diledim tabi.Uzatmamak lazım haklısınız kızlar:esra:
Kizlar ben de bi komigim, burdan sizin anlattiklarinizi okuyup kocama bilgi mailleri atiyorum.. Bu aralar bacaklarima kramp girebilir haberin olsun, bu aralar sirt agrilarim artabilir masaj yapman gerekecek falan diye..Bugun de bu aralar biraz gergin ve alingan olabilirim, alttan almaya calis diye attim 😀
ben eşime kaan kocatepenin sitesini öğrettim orayı takip ediyor o. Geçen hafta çok esip gürlemiştim yok işte ben çok çirkinim çok kötüyüm zaten artık aciz bi ansan oldum ayakkabımı bile bağlayamıyorum sende artık beni hiç sevmiyorsun diye adamın beynini yedim. Dinledi dinledi sonra bana diyorki aşkım bu hafta böyle hissetmen normalmiş hormonlardan oluyormuş diyor. ebe gerzek dedim madem okudun normalmiş diye bana anlatacağına yok karıcım olurmu öyle şey ben seni çok seviyorum desen daha doğru olmazmı dedim cevap haklısın bidahakine öyle yaparım oldu 🙂