2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

super yaaaa bendaha bişi hazırlayamadmyaaa sızın ahzrlklarla mutlu olyrm yıhuuuu

Eminönünde tahtakale tarafında canım
bebekodasisuslemeleri.com adresinden bakabilirsin modellere hem adresleride yazıyor

Allah hepimizin bebişlerini korusun kızlar
Artık son haftalara geldik, yavas yavas sorunlar çıkmaya baslayacaktır

Haklısın canım bende dün gece saat 4 de uyandım birdaha uyuyamadım sürekli bebişlerimiz için ve bebek özlemi çeken insanlar için dua ettim Rabbim hepimizinkini korusun.

Günaydın kızlar 🙂 Bugun bizde 33.haftamızı tamamladık ve 34.haftamıza girdik.Ayy çok az kaldı yaa 😕

Seminerde söylemişlerdi bazı bebeklerin emme içgüdüleri çok kuvvetli oluyormuş ve sürekli emmek istiyormuş.emzik böyle bebeklerin duygularını bastırmak için,anneyi rahatlatmak için faydalı oluyormuş.

Allahım Sistayıda Handeyi de korusun inşallah.Problemsiz şekilde tam vaktinde kavuştursun onları sağlıcakla..

Merhabalar annişlerrrr

Daha geçmişe bakmadım ama son sayfaya bakmam yetti. Ay neler oluyor yaa umarım sorunsuz tamamlarız hamileliğimizi. Bence elh başka bi doktora daha görünmeli zaten kıza yine boşuna stress de yaşatıyor olabilir bence doktoru. Sista da profa gözükecekmiş sanırım. Umarım o da çok sıkıntı yaşamadan atlatır bu dönemi