Haklısın canım bende dün gece saat 4 de uyandım birdaha uyuyamadım sürekli bebişlerimiz için ve bebek özlemi çeken insanlar için dua ettim Rabbim hepimizinkini korusun.
benim aldığım emzirme yastığı Myceydi Emzirme sütyeni daha almadım, son zamanlarda göğüsler aşırı büyüyormuş o yüzden de kaç beden almam gerektiğini bilmiyorum Bir de emziğe alıştırmamaya karar verdim, bana dudak tiryakiliği gibi geliyor sadece, yani bir amacı var mı bilmiyorum
Seminerde söylemişlerdi bazı bebeklerin emme içgüdüleri çok kuvvetli oluyormuş ve sürekli emmek istiyormuş.emzik böyle bebeklerin duygularını bastırmak için,anneyi rahatlatmak için faydalı oluyormuş.
kızlar Sistayla konuştuk dün doktora gitmişti, kan uyuşmazlığından dolayı sistanın kan grubu negatif, bebikin pozitifmiş kanları birbirine karışmaya başlamış, bilgenin vücudu antikor üretmeye başlamış bugün 14:30'da bir profla randevusu var dopplerle bakılacakmış, durum ondan sonra tam netlik kazanacak en kötü ihtimalle anne karnındayken bebikin birkaç defa kanı değişecekmiş dua edelim kızlar Sista ve bebiki Hande için
Daha geçmişe bakmadım ama son sayfaya bakmam yetti. Ay neler oluyor yaa umarım sorunsuz tamamlarız hamileliğimizi. Bence elh başka bi doktora daha görünmeli zaten kıza yine boşuna stress de yaşatıyor olabilir bence doktoru. Sista da profa gözükecekmiş sanırım. Umarım o da çok sıkıntı yaşamadan atlatır bu dönemi