2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canım elh.in kasılmaları var ilac vermiş doktor onu kullanacak 1 hafta.sista ve ukla da aynı kişi ztn 🙂 kan uyuşmazlığı vardı onda 🙁 onla ilgili problem olmuş bgn kesinleşecek ne olacağı belki handenin kanı değişecek anne karnında iken.

Sista zaten eski ukla canım

benim kapı da beyaz değil eski evimde beyazdı ne güzel bunu asınca hoş durmayacak kahve kapıda pek..benimkisi de pamuk şekeri renginde duvarım.ben de belki duvara asıcam ama ucuk pembe olduğundan boğmaz diye düşündüm ben boğarmıki acep

arzum un sterilizatörü her iki işlemide görüyor diye biliyorum istersen bir incele

Yok bende zaten var da buharlı pişirici acaba bu amaçlı kullananlar da var mı ki diye merak ettim. belki yırtarız almaktan diye ama olmaz sanırım dik olarak koyunca biberonu yüksekliği kurtarmaz. Amann neyse bi de strerilizatör alırız ayrıca napalım artık

Sista zaten eski ukla canım

Valla hiç kafa kalmadı bende, anne karnında bebeğin kanı değişecek diye okudum. Umarım sorunsuz atlatır canlar...

Valla kızımın hastalığı neyse de kardeşim 2 şubatta evlenmişti salı günü eşiyle tartışıp evi terketti bizde kalıyo. Onun sorunlarıyla ilgilenmekten kendimi bile unuttum. Balon gibi kızın gözleri ağlamaktan, haliyle biz de stresteyiz nazar var diyoruz düğününde de aksilikler peşini bırakmamıştı. Dua edin de dönsün bi an önce evine. Hamişlerin toplu duasıyla düzelirler belkim...

kızlar bu arada o silikon tabancalarıda 5 lira eminönünde nerdeyse her yerde var.bide mıknatıs yani magnet alacak olanlar incelerden alsın lar.ben öyle aldım diğer eskileri kocaman duruyor.şimdi minikler var.öyle alın.
archi bende yazıcıdan çıkarıp yapıştırıcam doğum günü netlik kazanmadığı için orayı boşluk bırakıcam ben doğururken birileri günü kalemle yazar artık 😀

ben arçeliğin sterilazörünü aldım canım
20 TL.ye
hepsiburada dan ya da e-bebekten almıştım..

biberon ısıtıcısı da arçelik 😀
o da 20 tl.
hem ufak da bşiler ikisi de 😀