2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kız internet sitesi adresi verdim ya bakmadınmı nasıl satıldığına bak linli bu Şeker Malzemeleri 51 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane resimdeki şekilde satılıyor hatta o kurdela olmayabilir benim gördüğüm halinde yoktu sanırım. Şarkhandada baktım havuzlu handada baktım

ben haziran 2010 yazacağım tam gününü malesef yazamam 🙂
zaten alan insanlar senelerce saklamayacağı için günü de olmayıversin

yok canım magnet yok arkasında magneti kendin alıp sikilon tabancasıyla yapıştırıyorsun oda öyle yazmıştı zaten. Ayrıca bide dediğin gibi şekerini kendin koyuyorsun
aynen canım aynen.
ya zeynep bu arada belki konuşmuşsunuzdur ama elh de o biberonlardan istiyordu.benim eksiklerim bittiği için artık geçmiycem karşıya.sizler sanırım geçeceksiniz onada haber verirseniz iyi olur.belki haberleşmişsinizdir ama ben yinede hatırlatayım dedim.

hastanedemi dağıtacaksın canım sen ? ben mevlüt için alacağımdan o sebeple sonrasında eşime aldırıcam o yazı cıktıları.ben de hoşgeldin duru prenses ya da bir dilek tuttum sen geldin altına da nisa duru g.. yazdırırım en alta da doğum tarihini..işte bakalım ay ne güzel heyecanlar bunlar..
sen ayrı aldın demek ben sandım bitmiş hali 60 kuruştu.ben de öyle yapayım bari 100 adet alıcam ztn.yeter diye düşünüyorum mevlütte dağıtıcam.hastanede bebekli çikolata dağıtıcam bebekleri de ayrı alıcam ben bu arada çikolatalara yapıştırıcam o bebekli çik.lar da cok pahalı yahuu...

marya üzüldüm canım bizde de var su sıra bu tip bir sorun.inşallah hayırlısı ile düzelir

ay bide şu kokoş işi baby shower var yaa..
32. haftadan sonra fln yapılıyo sanırım..

kimler yapcak onu hadi hadi saklamayın..:çapkın: