arceya onuda yaparsam kocam beni boşar artık.
Dün dedim bebeğimle aramızdaki kordonu ben kesicem doktor izin verirse dedim.Oda nerden çıktı bunu nerden okudun.Doğumda kızlık,gelindik,düğünlük butun hayallerini yapcan diyip dalga geçti.Ne yaparsan yap karışmıcam diyo ama partiyide söylersem evde doğurmak zorunda kalabilirim sanırım
Kızlar ben yapcem o shower partiyi Urfa nın bi dağının tepesinde Lüküs villamın bahçesinde böleee balonlu mangallı bi parti Tatlıseside çıırdıkmı partiye yanık yanık oldu bitti Taş da çokdur hem tepelerde =)))))
selam kızlar
mislina ya katılıyorum bencedeBaby Shower ı biz en iyisi toplu olarak yapalım
pek şen geçer 😀
bişey sorcam bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya
onun ziyaretine 2 hafta önce gittim ben bebek hediyemide götürdüm
şimdi mevlüd için çağırıyor yarın yapacakmış
tekrar bişey almam gerekir mi sizce
selam kızlar mislina ya katılıyorum bencede Baby Shower ı biz en iyisi toplu olarak yapalım pek şen geçer
bişey sorcam bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya onun ziyaretine 2 hafta önce gittim ben bebek hediyemide götürdüm şimdi mevlüd için çağırıyor yarın yapacakmış tekrar bişey almam gerekir mi sizce
selam kızlar
mislina ya katılıyorum bencedeBaby Shower ı biz en iyisi toplu olarak yapalım
pek şen geçer 😀
bişey sorcam bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya
onun ziyaretine 2 hafta önce gittim ben bebek hediyemide götürdüm
şimdi mevlüd için çağırıyor yarın yapacakmış
tekrar bişey almam gerekir mi sizce
bütün topicde aynı gecelik ve aynı kapı süslerinden var 🙂
havuzlu han haziran anneleri sayesinde şenlendi sanırım . ya işin kötüsü ben bunu duvara asacağım ama duvarın rengide şeker pembesi. kapı süsünün tüyleride şeker pembesi.
duvarda boğuldu garibim .
kapıya ahşap isim almıştım onu yapıştıracaktım. şimdi ne yapsam diye düşünüyorum ..
Yok bende zaten var da buharlı pişirici acaba bu amaçlı kullananlar da var mı ki diye merak ettim. belki yırtarız almaktan diye ama olmaz sanırım dik olarak koyunca biberonu yüksekliği kurtarmaz. Amann neyse bi de strerilizatör alırız ayrıca napalım artık
yoo parlak A4 kağıdına yanyana bir sürü aynı yazıdan yazıp çıktı alacağım .1 sayfaya 30-40 tane aynı yazıdan sığar.
sonrada kesip zımbalarım şekerlerin kenarına