kızlar kociş eminönüne gidiyomuş şimdi şu şekerler için.ay istediğim gibi bulur inşallah.iş arkadaşıyla gıdıyo.onunda bebeği olcak.iki adam becerirler inş. Bu işi
kızlar ben geldım yemek yedık iş yaptık biraz yıne işe doncem ama az lak lak yapayım sizle ay ozur dılerım lak lak falanda dıyorum ama🙂 elhh kusum nasıl hıssedıyorsun bugun kendını gecmiş olsun iyice dınlen barii artık bulusamayızda biz he🙂
Büyük konuşmayımda yuh derim artık ya.Adresi verdim.Şimdi gitöişler,istediğim modeli söyledim,parasını ödeyip alcaklar.Ama onuda yapamazsa ne diyim ben artık ya.Gazada getirdim cengaversiniz siz halledersiniz filan dedim.Bekliyip görcem😀
Kızlar kociş eminönüne gidiyomuş şimdi şu şekerler için.Ay istediğim gibi bulur inşallah.İş arkadaşıyla gıdıy😵nunda bebeği olcak.İki adam becerirler inş. bu işi
Bende doktora gittim geldim ve icim isindi bu doktora insAllah hep boyle olur.
Baya konustuk, isin acikcasi sezeryan doktorlar icin cok kolay hemen yapilip biten birsey normal dogum ise cok ugrastiriyor dedi.
Ki cogu hastalar kendileri de sezeryandan yanalar, doktorlar da o halde kabul ediyorlar bu durumu dedi.
Ama kendisi de sartlar el verdigi surece normal dogumdan yana oldugunu belirtti.
Cok ta ilgilendi sagolsun, biraz kizdi kanimdan dolayi cunku eskiden baya yuksekti simdi de cok dusuk gunde iki defa kullanmami siki siki tembih etti.
Birde kizim babasi gibi koca kafaliymis, kafasi buyuk senin kafan kucuk babasina cekmis bu dedi,
anam bu kiz dogumda bana cektirecek belli oldu.