2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende şartlandırmıycam kendimi artk normal diye illa ama bebek çıkar çıkmaz görüyosun ya normalde müthiş bişey ya

Ben de haftaya cuma gideceğim taaa.. Ne çok zaman var daha.. Bizim oğlan da hep aşağıya vuruyoo.. Korkuyorum bazen ama benim doktora sorarsan... Takma kafana bişey olmazzz, diyo..
bende bugün karar verdim... Güveneceğim doktoruma.. Bu kadar zamandır hiçbi problem çıkmadı.. Ne dediyse o oldu. O yüzden o ne diyorsa o deyip kendimi rahat bırakacağım.. Biraz daha arayıp bişiler sorarsam, sen git internette doğur diyecek... ah

Canım allaha çok şükür doktorunu buldun sonunda doğum konusundada çok takma allah hayırlısını versin insan çok isteyince bazen olmuyor o yüzden şartlama kendini.
Bu arada akşam rüyamda seni gördüm ben kızların aldığı pijama takımından arıyomuşum bulamıyomuşum sende ben yanlış beden almışım zaten xl almışım onu sana hediye ederim diyormuşsun bende sana kız bana xl oluyor senin kendine xs alman gerekiyor diyormuşum öyle bişeydi işte 🙂

Sürekli kanınızımı ölçüyolar
nerden biliyolar düşük oldğnu falan
cahilliğimi bağışlayın

Canim ben bu hastanede baska bir doktora gidiyordum ozaman 4uncu ayimda falandim ve kanimi olcmustu demirim kanim cok iyi cikmisti doktor bile nasil sasirmisti.
Zayif mayifsin ama kanin cok iyi demisti. Sonra diger hastaneye gectim ya gecen ay da orada seker testini yaparlarken kanimi olctuler ozaman da normalin alina bile dusmus demirim kanim ama o doktor sonucuna pek bakmadi da ilgilenmedi de.
Bugun tekrar eski hastanemde yeni bir doktora gittim, o hastaneye gittigim surecindeki butun bilgileri gorebiliyor ve yanimda da diger hastaneden aldigim sonuclari goturdum.
Aradaki farki gorunce kizdi sen hic mi kan ilaci kullanmadin da bukadar dusurmusun kanini diye.

Sabah aksam hergun mutkala kullan bundan sonra dedi. Yani ilk defa bilgilerime bakan benimle ilgilenen bir doktor cikti karsima hamileligimden beri.

Gözün aydın Sensim Dr da bulduğuna sevndm valla

aman aman neyse çok şükür canım

Anladım tatlım ilaçlarını iç ama dikkat et senmydn kız ilaç içemiyom diyen
Anam sürekli takip edemiyom ki