arceya Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.811 lovefun' Alıntı: Bir de sabahlığı var mıydı 3 lü takım fiyatı mı bu yani... Bir de bir de beden olarak ne aldınız yaww bi büyük beden mi? Genişletmek için tıkla ... evet evet sabahlıklı pijamaydı canım.. valla pijamayı L beden aldım ben, geceliği de M beden aldım
lovefun' Alıntı: Bir de sabahlığı var mıydı 3 lü takım fiyatı mı bu yani... Bir de bir de beden olarak ne aldınız yaww bi büyük beden mi? Genişletmek için tıkla ... evet evet sabahlıklı pijamaydı canım.. valla pijamayı L beden aldım ben, geceliği de M beden aldım
pembik Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.812 asfada' Alıntı: evet benimki taaaa en aşağııı bide kesemebaskımı ne yapıyo herhalde çisimmm geliyoooo gibi oluyooooo bazen kaçırıyozda o ayrı bi konuuu Genişletmek için tıkla ... meloş bak cicim bu da bizden 🙂
asfada' Alıntı: evet benimki taaaa en aşağııı bide kesemebaskımı ne yapıyo herhalde çisimmm geliyoooo gibi oluyooooo bazen kaçırıyozda o ayrı bi konuuu Genişletmek için tıkla ... meloş bak cicim bu da bizden 🙂
arceya Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.813 *STELLA*' Alıntı: ben onu gerindiğinde hissediyorum işte çişim olmasada sanki altıma kaçıracakmışım gibi hissediyorum, bide şişiriyor sağ tarafımı Genişletmek için tıkla ... valla ben de anlamıyom enteresan hareketler yapmaya başladı sabah hem sağıma hem soluma aynı anda vuruyodu deli mi ne
*STELLA*' Alıntı: ben onu gerindiğinde hissediyorum işte çişim olmasada sanki altıma kaçıracakmışım gibi hissediyorum, bide şişiriyor sağ tarafımı Genişletmek için tıkla ... valla ben de anlamıyom enteresan hareketler yapmaya başladı sabah hem sağıma hem soluma aynı anda vuruyodu deli mi ne
lovefun Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.814 teşekkürler pijamadaşlar verdiğiniz bilgilerden ötürü valla çok iyiye almışsınız
asfada Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.815 pembik' Alıntı: meloş bak cicim bu da bizden 🙂 Genişletmek için tıkla ... ahaha
Cosmopoli Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.816 ay şu İst bi atabilsem kendmi direk oraya gidicem zatti Ne var ne yok ordan bi kereden alıp bi ohhhhh çekmek istyorum Öle yükki omzumda şu eksikler arceya' Alıntı: havuzluhanda 2. katta köşede bir gecelikçi var, ordan yivrum Genişletmek için tıkla ...
ay şu İst bi atabilsem kendmi direk oraya gidicem zatti Ne var ne yok ordan bi kereden alıp bi ohhhhh çekmek istyorum Öle yükki omzumda şu eksikler arceya' Alıntı: havuzluhanda 2. katta köşede bir gecelikçi var, ordan yivrum Genişletmek için tıkla ...
Allure Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.818 Cosmopoli' Alıntı: ay şu İst bi atabilsem kendmi direk oraya gidicem zatti Ne var ne yok ordan bi kereden alıp bi ohhhhh çekmek istyorum Öle yükki omzumda şu eksikler Genişletmek için tıkla ... Aynen canim.
Cosmopoli' Alıntı: ay şu İst bi atabilsem kendmi direk oraya gidicem zatti Ne var ne yok ordan bi kereden alıp bi ohhhhh çekmek istyorum Öle yükki omzumda şu eksikler Genişletmek için tıkla ... Aynen canim.
elh Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.819 cok mu sert sznkilernde harekerleri kızlar böle heran aşağıdan fırlıcak gibi mi
bal kavanozu Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.820 dae' Alıntı: bende kadıkoyden aldım ınersen eger kadıkoye altıyoldakı duragın tam orda magazanın adını unuttum ama kadıkoye mınıbus yolund agıderken altıyol duragından ıbdıgın yerde tam oraya da bak derım Genişletmek için tıkla ... bakıyım bende koşuyolundayım ama kadıköye 1 senedir inmiyorum belki tembellikten :fırtına:
dae' Alıntı: bende kadıkoyden aldım ınersen eger kadıkoye altıyoldakı duragın tam orda magazanın adını unuttum ama kadıkoye mınıbus yolund agıderken altıyol duragından ıbdıgın yerde tam oraya da bak derım Genişletmek için tıkla ... bakıyım bende koşuyolundayım ama kadıköye 1 senedir inmiyorum belki tembellikten :fırtına: