etimelo Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #681 *STELLA*' Alıntı: kızlar ben nikimi değiştirecem avatarımdaki resimler nikten kaynaklı gözükmüyormuş ne yapsamki nikimi Genişletmek için tıkla ... Ştella yap
*STELLA*' Alıntı: kızlar ben nikimi değiştirecem avatarımdaki resimler nikten kaynaklı gözükmüyormuş ne yapsamki nikimi Genişletmek için tıkla ... Ştella yap
minerva Hamiş Melek 30 Mart 2010 #682 benim kocam da mactan geldi daha gorusemedik...bugun izin aldim gitmedim ise.. cok agrim vardi dun...surekli oturmaktan boynum sirtim bacaklarim agridan durdurmuyo
benim kocam da mactan geldi daha gorusemedik...bugun izin aldim gitmedim ise.. cok agrim vardi dun...surekli oturmaktan boynum sirtim bacaklarim agridan durdurmuyo
etimelo Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #683 minerva' Alıntı: benim kocam da mactan geldi daha gorusemedik...bugun izin aldim gitmedim ise.. cok agrim vardi dun...surekli oturmaktan boynum sirtim bacaklarim agridan durdurmuyo Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun minerva, yakında sanırım herkes başlayacak ağrılardan bahsetmeye
minerva' Alıntı: benim kocam da mactan geldi daha gorusemedik...bugun izin aldim gitmedim ise.. cok agrim vardi dun...surekli oturmaktan boynum sirtim bacaklarim agridan durdurmuyo Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun minerva, yakında sanırım herkes başlayacak ağrılardan bahsetmeye
*STELLA* Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #684 etimelo' Alıntı: Ştella yap Genişletmek için tıkla ... maytap geçmesene allam yaaa LeyBerMeh yaparım görürsün :n028:
etimelo' Alıntı: Ştella yap Genişletmek için tıkla ... maytap geçmesene allam yaaa LeyBerMeh yaparım görürsün :n028:
Allure Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #685 Stella canim nasil nickle alakaliymis ki, avatarinin gorunmemesi? Bu arada birkac gunden beri bizimki tekmenin yaninda birde tepetaklak donuyor resmen karnim sekilden sekile giriyor.
Stella canim nasil nickle alakaliymis ki, avatarinin gorunmemesi? Bu arada birkac gunden beri bizimki tekmenin yaninda birde tepetaklak donuyor resmen karnim sekilden sekile giriyor.
etimelo Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #686 *STELLA*' Alıntı: maytap geçmesene allam yaaa LeyBerMeh yaparım görürsün :n028: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: e sen de Beril yap
*STELLA*' Alıntı: maytap geçmesene allam yaaa LeyBerMeh yaparım görürsün :n028: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: e sen de Beril yap
*STELLA* Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #687 bilmiyorum canım başlardaki yıldızlardan mı acaba dedim , onları kaldırsak falan dedim ama çok denedim olmuyor yazmış başka nik istedi benimkide 2-3 gündür yeni yeni hareketler yapıyor dönüşlerini hareketlerini dışardan çok net görüyorum dalga dalga oluyor karnım
bilmiyorum canım başlardaki yıldızlardan mı acaba dedim , onları kaldırsak falan dedim ama çok denedim olmuyor yazmış başka nik istedi benimkide 2-3 gündür yeni yeni hareketler yapıyor dönüşlerini hareketlerini dışardan çok net görüyorum dalga dalga oluyor karnım
Allure Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #688 etimelo' Alıntı: 😛iha: e sen de Beril yap Genişletmek için tıkla ... Evet bende tam oyle diyecektim.
Allure Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #689 *STELLA*' Alıntı: benimkide 2-3 gündür yeni yeni hareketler yapıyor dönüşlerini hareketlerini dışardan çok net görüyorum dalga dalga oluyor karnım Genişletmek için tıkla ... Evet aynen canim ya aynen benimki de oyle iste, cok farkli hareketler bunlar ya. :laugh:
*STELLA*' Alıntı: benimkide 2-3 gündür yeni yeni hareketler yapıyor dönüşlerini hareketlerini dışardan çok net görüyorum dalga dalga oluyor karnım Genişletmek için tıkla ... Evet aynen canim ya aynen benimki de oyle iste, cok farkli hareketler bunlar ya. :laugh:
etimelo Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #690 kızlar ben çıkıyorum, biraz da koca bebekle ilgileneyim, herkese iyi geceler, ufaklıklarınızı görün rüyanızda :bai:
kızlar ben çıkıyorum, biraz da koca bebekle ilgileneyim, herkese iyi geceler, ufaklıklarınızı görün rüyanızda :bai: