vatoz Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.991 bal kavanozu' Alıntı: vatoz napıcan akşama barışmadınızmı hala Genişletmek için tıkla ... yok kuusum kaldım öleee bakım aksam amcalara gıdersek ztn barısrzzzz o hıc caktrmaz cunku öle seylerıı ofyaa acaba bıraz daha ustemı cıksam barsrsam bak suclusun barstn dıcek bılyrm🙁 ama aradım bugun mızmızlandm ben ahstym sen benı alttn almdn bılmemnnee gayet cıddı konstu benlee
bal kavanozu' Alıntı: vatoz napıcan akşama barışmadınızmı hala Genişletmek için tıkla ... yok kuusum kaldım öleee bakım aksam amcalara gıdersek ztn barısrzzzz o hıc caktrmaz cunku öle seylerıı ofyaa acaba bıraz daha ustemı cıksam barsrsam bak suclusun barstn dıcek bılyrm🙁 ama aradım bugun mızmızlandm ben ahstym sen benı alttn almdn bılmemnnee gayet cıddı konstu benlee
celinee Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.992 bal kavanozu' Alıntı: off çok sıkıldm akşama evde yemek yok dünde kahvaltı yaptık ne yesem yaa Genişletmek için tıkla ... Ay hep aynı dert... Evliliğin en çok sıkıldığım kısmı yemek işi ya... Şu haplardan çıksa da yemek yapmakla da yemekle de uğraşmasak ya...
bal kavanozu' Alıntı: off çok sıkıldm akşama evde yemek yok dünde kahvaltı yaptık ne yesem yaa Genişletmek için tıkla ... Ay hep aynı dert... Evliliğin en çok sıkıldığım kısmı yemek işi ya... Şu haplardan çıksa da yemek yapmakla da yemekle de uğraşmasak ya...
vatoz Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.993 elh' Alıntı: benden duymuş olmayın cosmo üste çıkmayı çok seviyomuş bana öle dedi yani alıntı yaptığı mesajlar konusunda Genişletmek için tıkla ... PUHAHAHAHAHA KOPTUM ACAYIP BIRDEN KAHKAHA ATTIM HAA HIC GULECEGIM YOKTU NERDEN AKLINA GELDI KISSSS COSMOMMMMM YİRİM BEN SENİ YİRİMMM
elh' Alıntı: benden duymuş olmayın cosmo üste çıkmayı çok seviyomuş bana öle dedi yani alıntı yaptığı mesajlar konusunda Genişletmek için tıkla ... PUHAHAHAHAHA KOPTUM ACAYIP BIRDEN KAHKAHA ATTIM HAA HIC GULECEGIM YOKTU NERDEN AKLINA GELDI KISSSS COSMOMMMMM YİRİM BEN SENİ YİRİMMM
elh Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.994 arceya' Alıntı: anaammm vay hainlerr.. peki bişi dicem nan bu behlil insanı nihale bii hissetmeye başladı mı???? Genişletmek için tıkla ... şimdik nasıl biliyon mu bihtere aşık nihali seviyo bülente karşıda boş değil
arceya' Alıntı: anaammm vay hainlerr.. peki bişi dicem nan bu behlil insanı nihale bii hissetmeye başladı mı???? Genişletmek için tıkla ... şimdik nasıl biliyon mu bihtere aşık nihali seviyo bülente karşıda boş değil
vatoz Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.995 cosmopoli' Alıntı: okadar büyükmü kız? Genişletmek için tıkla ... heee dedımkı eve gelme benım ıcın bıttın oda dedıkı sende ozmn benm ıcın bıttın dedıııı boşanalım falan dedık lennn acayıptı ha bide dedı benı yataktan nasıl kovarsn sen ayıp dedı
cosmopoli' Alıntı: okadar büyükmü kız? Genişletmek için tıkla ... heee dedımkı eve gelme benım ıcın bıttın oda dedıkı sende ozmn benm ıcın bıttın dedıııı boşanalım falan dedık lennn acayıptı ha bide dedı benı yataktan nasıl kovarsn sen ayıp dedı
vatoz Aktif Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.996 bal kavanozu' Alıntı: off çok sıkıldm akşama evde yemek yok dünde kahvaltı yaptık ne yesem yaa Genişletmek için tıkla ... yine kahvaltı mantuklu olur😉cok yorgundm dersın kociişineee
bal kavanozu' Alıntı: off çok sıkıldm akşama evde yemek yok dünde kahvaltı yaptık ne yesem yaa Genişletmek için tıkla ... yine kahvaltı mantuklu olur😉cok yorgundm dersın kociişineee
bal kavanozu Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.997 celinee' Alıntı: Ay hep aynı dert... Evliliğin en çok sıkıldığım kısmı yemek işi ya... Şu haplardan çıksa da yemek yapmakla da yemekle de uğraşmasak ya... Genişletmek için tıkla ... off evet bugünde hazır bişeyler yeriz artık ama hazırda hamileliğimden beri hiç içim almıyo tiksinir oldum herşeyden
celinee' Alıntı: Ay hep aynı dert... Evliliğin en çok sıkıldığım kısmı yemek işi ya... Şu haplardan çıksa da yemek yapmakla da yemekle de uğraşmasak ya... Genişletmek için tıkla ... off evet bugünde hazır bişeyler yeriz artık ama hazırda hamileliğimden beri hiç içim almıyo tiksinir oldum herşeyden
arceya Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #6.998 elh' Alıntı: şimdik nasıl biliyon mu bihtere aşık nihali seviyo bülente karşıda boş değil Genişletmek için tıkla ... ahahah
elh' Alıntı: şimdik nasıl biliyon mu bihtere aşık nihali seviyo bülente karşıda boş değil Genişletmek için tıkla ... ahahah
bal kavanozu Hamiş Melek 9 Nisan 2010 #6.999 vatoz' Alıntı: yine kahvaltı mantuklu olur😉cok yorgundm dersın kociişineee Genişletmek için tıkla ... o hiç dert etmez yemek işinide sandwich yapsam yer öle aramaz çok ama ben huzursuz oluyorm bakalım bi gidiyimde
vatoz' Alıntı: yine kahvaltı mantuklu olur😉cok yorgundm dersın kociişineee Genişletmek için tıkla ... o hiç dert etmez yemek işinide sandwich yapsam yer öle aramaz çok ama ben huzursuz oluyorm bakalım bi gidiyimde
L leach Yeni Üye Üye 9 Nisan 2010 #7.000 vatoz' Alıntı: KIZ ZATEN HER CUMA AMCALARA GIDYORZ BİZ ESIMIN AMCASINA KIZLAR BENI ÖZLUYORMUSTA BUGUNDE GITCEKTIM NASIL OLCAK BILMIYORUM🙂🙂 KOMIK OLCAK AKSAM EVE GELME DEMISTM ORAYADA GELMEZSE EHEHEEHEH EGRCİ BEN UZATRM KCOAM UZATMAZ OLE MILLTN YANINDA AMA:d Genişletmek için tıkla ... karıkoca arasında ööle küslük olmaz, öpüşün barışın bakiimm
vatoz' Alıntı: KIZ ZATEN HER CUMA AMCALARA GIDYORZ BİZ ESIMIN AMCASINA KIZLAR BENI ÖZLUYORMUSTA BUGUNDE GITCEKTIM NASIL OLCAK BILMIYORUM🙂🙂 KOMIK OLCAK AKSAM EVE GELME DEMISTM ORAYADA GELMEZSE EHEHEEHEH EGRCİ BEN UZATRM KCOAM UZATMAZ OLE MILLTN YANINDA AMA:d Genişletmek için tıkla ... karıkoca arasında ööle küslük olmaz, öpüşün barışın bakiimm