dün akşam da yemek söyledik gerizekalı adamlar 1 saat 45 dk.da getirdiler. Saat 19.45' de söyledik, 21.30' da geldi yemek. Allahımmmmmm sana geliyorummmmm demek üzereydim.. ayy ölüyodum açlıktann :tasu:
şimdi bir dergide Arzu Yanardağ' ın roportajını okuyorum. hamilelik döneminde 21 kg almış.. :çitos: emzirirken çogunu vermiş sonra. bol sıvı içmiş, abur cubur şeker fln yememiş süt olsun diye.
şimdi bir dergide Arzu Yanardağ' ın roportajını okuyorum. hamilelik döneminde 21 kg almış.. :çitos: emzirirken çogunu vermiş sonra. bol sıvı içmiş, abur cubur şeker fln yememiş süt olsun diye.
abur cubursuz beslenip bol sıvı tüketmek kafiymiş evet. sütü yapan yedigimiz o tatlılar fln değil suymuş aslında.. o zaman da iliğimizi kemiğimizi kurutacak bu çocuklar😀
evet bakalım insallah aileler zorla ağzımıza süt olsun diye birşeyler tıkmaya kalkmazlar..
gecen gün bir arkadaşım anlattı.. onun bir tanıdıgı hamileliğinde 8 kg fln almış sadece. ama doğumdan sonra süt olsun diye o kdr çok yedirmişler ki kıza doğumdan sonra kilo vereceğine, 10 kg daha almış..
dün gece uyandım bi baktım burnumdan sıvı bişey aktığını hissettim
afedersiniz sümük sandım, dedim ne alaka
ışığı yaktım kan, neyse kalktım yüzümü temizledim, kan durdu çok kanamadı zaten
aradan belki 1 saat falan geçmedi yine o akma hissiyle uyandım bu sefer yastığa kadar damladı
dün geceden beri yüzümde bi şişme hissediyorum zaten
damarlarım iyice genişledi sanırım
dün gece uyandım bi baktım burnumdan sıvı bişey aktığını hissettim afedersiniz sümük sandım, dedim ne alaka ışığı yaktım kan, neyse kalktım yüzümü temizledim, kan durdu çok kanamadı zaten aradan belki 1 saat falan geçmedi yine o akma hissiyle uyandım bu sefer yastığa kadar damladı dün geceden beri yüzümde bi şişme hissediyorum zaten damarlarım iyice genişledi sanırım
sağol canım
sorma bütün gece göbeğimin altı ve kukum ağrıdı
sabaha geçmeseydi doktora gidecektim
neyseki şimdi iyi hissediyorum kendimi
hayırlısıyla doğum yapıp toparlanalım inşallah