Günaydın kızlar... Ben de hamileliğimin en zor gecesini geçirdim sanırım.. Bugüne kadar yani... Hemen hemen hiç uyuyamadım... İçim şişti sanki.. Bi andan gaz oldu içimde, patlayacakmış gibi ama çıkmıyoo.. Bi yandan karnımda bi ağrı, kukum zonkluyoo falan... Saat 4 ten sonra falan sızmışım sanırım... Saat 6 da uyandım... Bugün bütün gün uyuklarım artık..
sağol canım sorma bütün gece göbeğimin altı ve kukum ağrıdı sabaha geçmeseydi doktora gidecektim neyseki şimdi iyi hissediyorum kendimi hayırlısıyla doğum yapıp toparlanalım inşallah
Valla ya bir doğsalar da rahatlasak ben resmen hamile olmadan önce nasıl rahat yürüdüğümü rahat hareket ettiğimi fln unutmak üzereyim. sanki hayatımı hep hamile olarak geçirmişim gibi gelmeye başladı :çitos:
Valla ya bir doğsalar da rahatlasak ben resmen hamile olmadan önce nasıl rahat yürüdüğümü rahat hareket ettiğimi fln unutmak üzereyim. sanki hayatımı hep hamile olarak geçirmişim gibi gelmeye başladı :çitos: