yok be cnm barısmamıstık ben amcanın hanımıyla gıdıp bıryerden toptan aldım ztn öle anlaşmıştık kocamla alısverıs yapılmıyor normalde zaten. ama gece ben barstımmm bıracck havalara gırdı ama neyse bıkereye mahsus beleeeee bişi yaptım🙂yok yok kemer altından almadım karsıyakada bı magazadan aldım tansasın karsısında
yok be cnm barısmamıstık ben amcanın hanımıyla gıdıp bıryerden toptan aldım ztn öle anlaşmıştık kocamla alısverıs yapılmıyor normalde zaten. ama gece ben barstımmm bıracck havalara gırdı ama neyse bıkereye mahsus beleeeee bişi yaptım🙂yok yok kemer altından almadım karsıyakada bı magazadan aldım tansasın karsısında
yok be canım.bakıcıya vermicem annenle kayınvaldem sırayla gelip bakıcaklar.bakıcıya bırakmak istemıyorum.Birlikte kalmak bıraz zor olcak ama bebek için katlancaz artık.Zaten akşamdan akşama gelıyoruz eve.Bide rahatız bız herkes aynı saatte oturcak yatcak diye bişey yok.Biz oncedende bıze geldıklerınde gece dışarı çıkıp 2-3 gibi geliyoduk eğlenceden sorun olmuyo.Ama bebişle bunlar olmaz artık.Anneme dedım 6 aya kadar dayanın kayınvaldemle o da dedı en az 1 sene bakalım donuşumlu olarak dedi saolsun.Kayın valdemede hamıleliğim başında demiştim.valla sağlık olsun gelmezseniz bakıcı tutarız 750-1000 vercez artık.Oğlun biraz daha fazla çalışsın ne yapalım dedim.Abarttım yani.Ben işi bırakmıcam dedim.Hemen dedıler bız bakcaz bızdekı çocuklar bakıcıda buyumedı dedıler😀Ama Allah sağlık versin görcez valla.Sen bakıcımı tutcan baştan beri.