hehheheeh kızzz valla doru soluyon ama oglusum ılk esyaları oldu saylr bnlr yemem buarada sımdı kahvaltım bıttı 1 ekmek bıtrdm ya engel olamıyorm kendımee az yıcm dedım ama yıyemıyrm
yok be canım.bakıcıya vermicem annenle kayınvaldem sırayla gelip bakıcaklar.bakıcıya bırakmak istemıyorum.Birlikte kalmak bıraz zor olcak ama bebek için katlancaz artık.Zaten akşamdan akşama gelıyoruz eve.Bide rahatız bız herkes aynı saatte oturcak yatcak diye bişey yok.Biz oncedende bıze geldıklerınde gece dışarı çıkıp 2-3 gibi geliyoduk eğlenceden sorun olmuyo.Ama bebişle bunlar olmaz artık.Anneme dedım 6 aya kadar dayanın kayınvaldemle o da dedı en az 1 sene bakalım donuşumlu olarak dedi saolsun.Kayın valdemede hamıleliğim başında demiştim.valla sağlık olsun gelmezseniz bakıcı tutarız 750-1000 vercez artık.Oğlun biraz daha fazla çalışsın ne yapalım dedim.Abarttım yani.Ben işi bırakmıcam dedim.Hemen dedıler bız bakcaz bızdekı çocuklar bakıcıda buyumedı dedıler😀Ama Allah sağlık versin görcez valla.Sen bakıcımı tutcan baştan beri.
ayy ne güzel yaa ben bakıcı bulacağım mecburen kimsem yok 🙁 işi de bırakamam evin borcu var.hem borç olmasa da çalışmak istiyorum. bakalım ne olacak?? güvenilir birini bulmak çok zor bu zamanda da
neyse ben yemekteyim. kızımın karnını doyurup geleyim
ay akşam da arkidişler gelecek, kalcekler de bizde.. çok yakın bir çift arkadaşımız kolay bi yemek önerin nan bana cok ugrasamııcam.. hazır mantı mı yapsam.. yoksa pilav yapsam da yanına shnitzel fln mı alsak