dae Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.271 lovefun' Alıntı: 3 kilo muzdan sonra babayı oturur bence Heeee sonra o yediği hurmalar dötünü tırmalamasın da Hani yediğiniz hurmalar dötünüzü tırmalar misalii söz var ya o babta yaniii Genişletmek için tıkla ... hah ahaha ahhaahah arceya' Alıntı: heee senin gibi bi ansuruyom geçiyo Genişletmek için tıkla ... yıne karıstı ansuruklu olan kül kurusuydu😀
lovefun' Alıntı: 3 kilo muzdan sonra babayı oturur bence Heeee sonra o yediği hurmalar dötünü tırmalamasın da Hani yediğiniz hurmalar dötünüzü tırmalar misalii söz var ya o babta yaniii Genişletmek için tıkla ... hah ahaha ahhaahah arceya' Alıntı: heee senin gibi bi ansuruyom geçiyo Genişletmek için tıkla ... yıne karıstı ansuruklu olan kül kurusuydu😀
elh Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.272 arceya' Alıntı: yassah da hala aklı muzda.. bana gençleri anımsatıyor bazen 😛iha: Genişletmek için tıkla ... ben aslında o malum şahısın hala anlamadınız mı? dae' Alıntı: kıs elhhh sana bısey dıyımde kıskan dun kek dedın durdun kocam bana kek yaptı aksam catlada patlaaa sen yıyemedın ama ben yidimm sen anca muz ye otur Genişletmek için tıkla ... vışşş kıskandım hemen akşama kek yaptırcam kendime😀 vatoz' Alıntı: muzzz? Genişletmek için tıkla ... hiç görmedin mi nan arceya' Alıntı: hee evet hurmaları şimdiden biiirr birr içeri sokuşturuyomussun.. sonra da pıt diye doğuruveriyormussun :çitos: Genişletmek için tıkla ... AAAAAAAAAAA NEDİYOR BU KADIN KIZLAAAARRR lovefun' Alıntı: 3 kilo muzdan sonra babayı oturur bence Heeee sonra o yediği hurmalar dötünü tırmalamasın da Hani yediğiniz hurmalar dötünüzü tırmalar misalii söz var ya o babta yaniii Genişletmek için tıkla ...
arceya' Alıntı: yassah da hala aklı muzda.. bana gençleri anımsatıyor bazen 😛iha: Genişletmek için tıkla ... ben aslında o malum şahısın hala anlamadınız mı? dae' Alıntı: kıs elhhh sana bısey dıyımde kıskan dun kek dedın durdun kocam bana kek yaptı aksam catlada patlaaa sen yıyemedın ama ben yidimm sen anca muz ye otur Genişletmek için tıkla ... vışşş kıskandım hemen akşama kek yaptırcam kendime😀 vatoz' Alıntı: muzzz? Genişletmek için tıkla ... hiç görmedin mi nan arceya' Alıntı: hee evet hurmaları şimdiden biiirr birr içeri sokuşturuyomussun.. sonra da pıt diye doğuruveriyormussun :çitos: Genişletmek için tıkla ... AAAAAAAAAAA NEDİYOR BU KADIN KIZLAAAARRR lovefun' Alıntı: 3 kilo muzdan sonra babayı oturur bence Heeee sonra o yediği hurmalar dötünü tırmalamasın da Hani yediğiniz hurmalar dötünüzü tırmalar misalii söz var ya o babta yaniii Genişletmek için tıkla ...
dae Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.273 vatoz' Alıntı: puhahhaha bilmem gösler acılmıs harbıdenn heeçç farknda deılummm pu😀 Genişletmek için tıkla ... annadık nası barıstıgınızı arceya' Alıntı: heee çalışıyom senin kadaaaa Genişletmek için tıkla ... ne iş yapıon
vatoz' Alıntı: puhahhaha bilmem gösler acılmıs harbıdenn heeçç farknda deılummm pu😀 Genişletmek için tıkla ... annadık nası barıstıgınızı arceya' Alıntı: heee çalışıyom senin kadaaaa Genişletmek için tıkla ... ne iş yapıon
arceya Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.274 dae' Alıntı: hah ahaha ahhaahah yıne karıstı ansuruklu olan kül kurusuydu😀 Genişletmek için tıkla ... hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba
dae' Alıntı: hah ahaha ahhaahah yıne karıstı ansuruklu olan kül kurusuydu😀 Genişletmek için tıkla ... hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba
dae Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.275 elh' Alıntı: ben aslında o malum şahısın hala anlamadınız mı? vışşş kıskandım hemen akşama kek yaptırcam kendime😀 hiç görmedin mi nan AAAAAAAAAAA NEDİYOR BU KADIN KIZLAAAARRR Genişletmek için tıkla ... hadı len yapmıycak kocan ıste
elh' Alıntı: ben aslında o malum şahısın hala anlamadınız mı? vışşş kıskandım hemen akşama kek yaptırcam kendime😀 hiç görmedin mi nan AAAAAAAAAAA NEDİYOR BU KADIN KIZLAAAARRR Genişletmek için tıkla ... hadı len yapmıycak kocan ıste
arceya Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.276 dae' Alıntı: ne iş yapıon Genişletmek için tıkla ... çay getir götür işleri yapıyom
lovefun Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.277 arceya' Alıntı: hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba Genişletmek için tıkla ... Evi ne hale getirdilerse annesi teyzesi bi türlü toparlayamadılar herhalde daha.
arceya' Alıntı: hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba Genişletmek için tıkla ... Evi ne hale getirdilerse annesi teyzesi bi türlü toparlayamadılar herhalde daha.
arceya Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.278 lovefun' Alıntı: Evi ne hale getirdilerse annesi teyzesi bi türlü toparlayamadılar herhalde daha. Genişletmek için tıkla ... ha valla kız 2-3 gün oldu herhalde ortalarda yok
lovefun' Alıntı: Evi ne hale getirdilerse annesi teyzesi bi türlü toparlayamadılar herhalde daha. Genişletmek için tıkla ... ha valla kız 2-3 gün oldu herhalde ortalarda yok
dae Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.279 arceya' Alıntı: hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba Genişletmek için tıkla ... mutfagının hakkını vermeye calısmaktan gelemıyo artık😀 arceya' Alıntı: çay getir götür işleri yapıyom Genişletmek için tıkla ... heee eferım calıs calıs banada cay getır götür
arceya' Alıntı: hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba Genişletmek için tıkla ... mutfagının hakkını vermeye calısmaktan gelemıyo artık😀 arceya' Alıntı: çay getir götür işleri yapıyom Genişletmek için tıkla ... heee eferım calıs calıs banada cay getır götür
elh Yeni Üye Üye 10 Nisan 2010 #7.280 arceya' Alıntı: hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba Genişletmek için tıkla ... tahta kuruları yimiş bzim kuruyu
arceya' Alıntı: hee sahi kül kurusu nerde baa mutfagın içinde kapalı kaldı galba Genişletmek için tıkla ... tahta kuruları yimiş bzim kuruyu