2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

valla ben pek bi ahkam kesiyordum kardeşime. Bir sürü cd alıp göndermiştim bebişine doğmadan başla dinletmeye, yok konuş devamlı onunla, yok kitap falan oku sesli diye

Ben hangisini yapıyorum şuanda hiçbiri

rastgele müzik dinletiyorum . bazen klasik bazen türkü ne kafama eserse. sadece tonunun sakin olması yeterli benim için. zaten benimkisi acayip tembel , müzik açsam da öyle duruyor 🙂

Sakin olsun annesi ne guzel sana zorluk çıkartmıcak işte.Ya bende hareketleri başta çok hissetmiyodum doktoro sordum.o senın sorunun dedi kızın çok guzel hareket edıyo.Yanı bızde hıssetmıyoz.kızının günahını alma annesi.benımkı muzık dınleyınce sakınleşiyo zaten.Belkı benden kaynaklanıyodur.eşimde cdleri unutunca kızıyo arabadada açıyoz bazen.inş. faydası olur.evet yavaş olması yeterli bencede klasık olması şart değil sanırım.Ama babası almıştı çocuk için hazırlanan klasık müzik cdleri onları dınlettırıyorum.Farklı bıraz çocukca yani

valla ben pek bi ahkam kesiyordum kardeşime. Bir sürü cd alıp göndermiştim bebişine doğmadan başla dinletmeye, yok konuş devamlı onunla, yok kitap falan oku sesli diye

Ben hangisini yapıyorum şuanda hiçbiri

Bende pamuk prenses ve yedi cüceleri okuyodum sureklı.ezbere alır belkı dıye🙂Ama çok saçma gelıyo masal.Kıza kapıyı açma dıyolar 10 kere cuceler.O yınede açıyo kadıyı üvey annesine.Çocuklar kesın dıcekler anne bı kız salakmı🙂))))))))))))Eşime söyluyom okuyamıyom saçma dıye.Oda saçmalama masal o dıyoooo😀

ben konuşuyorum genelde o zaman kımıldanıyor biraz 🙂
inşallah doğunca da sakin olur. bende çok sakinmişim bana benzer umarım. hatta bebekken sabah 11 e kadar uyurmuşum, annem öldü mü bu kız diye uyandırırmış 🙂
ben de eşime kızıyorum hiç bebekle konuşmuyor diye.

boşver ya hangi masal anlamlı ki. hem bebek daha türkçe bilmiyor yırttın 🙂

anammmm korkuyom artık ben bu topikten
Fentezilerr havada uçuşuyooo

hamilelik yaramadı bize.