2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben geldim kimsecikler yok...cok yoruldum birazcık yuruyunce sırt agrım durdurmuyo ama bugun canımı disime taktım dolastım yoksa zor dogururum ben bu hareketsizlikle..

Son düzenleme:
Ben de kutu bakıyorum..hani minik biblolar var ya onlardan aldım bebek sekeri icin, karton kutuya yapıstırıcam icine de cikolata ya da bon bon koyucam olur herhalde

Ben geldim kimse yokmu?? Sabah annem geldi izmirden. Bide doktor kontrolümüz vardı erken kalktım. Başıma kötü bişey geldi bugün kızlar çok kötüyüm
Annem salonda uzanırken kahvaltı hazırlıcaktım eşime kalk bakkala git dedim kalkmadı o sinirle giyinip ben gittim elimde torbalar dönerken öksürük tuttu kendimi tutmaya çalıştım ama beceremedim o sırada böbreklerimin biraz üstüne bir sancı girdi orda bişeylerin koptuğunu hissettim az daha düşüp bayılacaktım sokakta tek başıma ağlaya ağlaya eve döndüm acıdan kıvrandım o saatten beri tutulmuş durumdayım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum. Doktora gittik nts ye aldı böbreklerime baktı herşey yolundaymış kas sıkışmış dayanmaktan başka yapcak bişey yokmuş kas gevşetisi krem bide minoset kullanabilirsin çok şiddetlenirsede iğne olabilirsin dedi bebeğimi görmek iyi geldi akşam üstüne kadar dayandım. Akşam üstü hastaneye gittik iğne olmak için ortapedist iğne yapmadı bana dayanmam için telkin etti sıcak su torbası koy iyi gelir dedi. Kızımın sıcak su torbasını ilk ben kullanmış oldum. Minoset içtim biraz önce biraz daha iyi gibiyim şimdilik hemen size bakayım dedim.

annen hoşgelmiş gözünaydın canım.ayrıca çok geçmiş olsun.Allah korumuş ya işte biranlık bişey nelere dönüşüyo.bi öksürük yani.neyse sen iyi düşün ağrıdığını düşünmemeye çalış