2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
etimelooo sen bugün eminönüne gidecektin dimi gittin mi?aldınmı bişiler😀bugün o heyecanla girdim dedim hafta sonu yeni ciciler alınmıştır bakıyım biraz

iyi geceler anneler

bizde şimdi eve geldik . zeynepcim çok geçmiş olsun ahh bu kocalar bazen böyle aksi işler açıyor insanın başına
ılık bir duş al belki iyi gelir rahatlarsın. allahtan annen gelmiş kendini yorma.

bizim kızında odası geldi.sabahtan beri odasına girip girip bakıyorum deli gibi

etimelooo sen bugün eminönüne gidecektin dimi gittin mi?aldınmı bişiler😀bugün o heyecanla girdim dedim hafta sonu yeni ciciler alınmıştır bakıyım biraz

geçmişi anca bitirdim ben de
gittim, ayaklarıma kara sular indi
ivir zivir ihtiyacımız kalmadı çok şükür
bi yatak bir de araba kaldı
onu da anneanne babaannelere bıraktık

geçmişi anca bitirdim ben de
gittim, ayaklarıma kara sular indi
ivir zivir ihtiyacımız kalmadı çok şükür
bi yatak bir de araba kaldı
onu da anneanne babaannelere bıraktık

bizim daha bir sürü ıvır zıvırımız var
beşiği arabası mama sandalyesi ve küveti alınacak
ekstra da küçük şeyler var bir sürü
bu masraflar bitmez

zeynep canım çok geçmiş olsun canım
peki zamanla düzelecek mi bu
ilaçta kullanamıyorsu, devamlı sürmeyecek bu ağrı di mi

Sağolun kızlar 3 hafta öncede olmuştu o 15 günde geçti. Buseferde bol bol dinlen ve sıcak uygula dediler umarım daha hızlı geçer. Ama tekrarlamaması için prenses hayatı sürcekmişim kendi çantanı bile taşıma dedi hastanedeki doktor bol bol yat dedi hiç bir şekilde iş yapmıcakmışım tabak bile kaldırma dedi bide asla üşütmemem lazmımmış grip olmanda yasak dedi doğumdan sonra tekrarlama ihtimali iyice düşermiş o zaman rahat edersin ama şimdi dinlen birkaç gün sonra kısa yürüyüşler yapmaya başlayabilirsin dedi. Umarım pazartesiye düzelirimde sigortadaki doktordan çalışabilir raporu alabilirim yoksa zorunlu olarak izne çıkmam geekecek 🙁

Sağol canım asyacığımın odasıda hayırlı olsun. Bişey sorcam bebeğin boyunu fl değerini 7 ile çarparakmı buluyorduk ? Bana doktor bugün ilkdefa usg değerlerinin yazdığı kağıdıda verdi de fl 6,61 cm yazıyor orda

kızlar ben çıkıyorum, uzanayım biraz daha
yarın görüşürüz
herkese ii geceler
ayrıntıları yarına sakladım
çooooook yorgunum çünkü

canım önemli olan sizin sağlığınız gereken izne çıkmansa yapacak bişey yok
önce sen iyi olacaksınki bebişinde iyi olsun

archi odanız hayırlı olsun
bizim oda geleli 2 hafta oldu
kokusu azaldı ama hala tam çıkmadı
bi 10-15 gün daha havalandırıp yıkayıp yerleştirmeye başlarım eşyalarını