Sağol canım bu sefer doktor okadar rahatlatıcı konuştuki artık iri bebek olmasını takmıyorum normal doğum için şimdilik bir engelimiz yokmuş. Zaten doktor önemli olan doğumun başladığı andaki şartlar şimdiden hiçbişey söyleyemeyiz ogün kendini nasıl hissedeceğin ve bebeğin gelişinin nasıl olacağı önemli sakın kendini şartlama dedi. Çatı muaynesini sordum 38. hafta bakıcam dedi bu arada bilginize
:dp193:Tebrikler canımmmm :dp193::dp193::dp193:
iyi geceler güle güleBen çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize sandalyede oturmak iyi gelmedi öpüyorum hepinizi
işte anneler.bide derler ya ilk torun kız anası yapar.milletin bütün derdi bu zaten valla çevremde kim görse hemen herşeyini annen alcak diye atlıyo bende aldı bile diyorum.sizene dimi ?sanki öyle adetler kalmış ki eskiden ne varmış ki 2 zıbın 1 yorgan tabi alır kız anası şimdi öylemi.
benim babaanne aldı ucuzluktan birkaç badybirkaçda hırka yelek ördü.
ben özel hastaneye gidiyorum diye etmedik laf bırakmadılar en iyisi zeynep kamilmiş
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler hepinize sandalyede oturmak iyi gelmedi öpüyorum hepinizi
heee oldu herşeyi kız anası yapsın batsın
bebek sanki kızın evinden geldi. ama doğunca nedense pek sahiplenir erkek tarafı.
bizimkiler aldıklarıma laf etmediler de birşeyde almadılar nasılsa alan çok 🙂
aman almasınlar daha iyi. kimseye minnetim olmaz
meloş oğlunu görmedin mi ?? durumu nasıl damadımın iyi mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?