2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
He anam biz tasiyalim, sikintilarini cekelim doguralim
onlar da babaya benzesin.

hıh

bizimki de aynı babası valla..
valla bizimki de son resimde bayagı benziyodu ama ultrason yanıltabilir canııımm..😀 bana benziyo o bana.. yarın gitcem bakalım güzel poz verir inşallah 😀

Pek bi merakli gordum seni. 😀

evet evet azdım son günlerde 😛iha:

Ben de benzer rüyayı 28. haftamda görmüştüm. Doğurmuşum ama farkında değilim anneme gidiyorum bak bu senin bebeğin diyor. 28 haftalık doğmuş ama 3 kilo 200 grammış. Ay diyorum hiç alakası yokmuş işte 28. haftada da normal doğuyomuş çocuk falan diye. Kocaman yanakları falan vardı.

Bilinçaltında bi anlamı vardır mutlaka bu rüyanın bence herkes buna benzer bişeyler gördüğüne göre

günaydın kızlaaaaaaaaaar maalesef bizim kız da daha cok babaya benziyormuş doktor öyle diyordu 9 ay taşı gitsin babaya benzesin gıcık bir durum hee

Canim benim daha bu ne ki, catlaklar simdiden okadar belli olmaz.
Simdi hicbir catlagi gorunmeyen kisinin catlaklari bile dogumdan sonra belli olur.

Canlarim catlaklar ancak dogumdan sonra belli olur.
korkutma kıs bizi
bazısında kırmızı çizgiler halinde belli olur ya çatlak
ama gerçekten bazı cilt belli etmiyormuş.
Ben zaten kesinlikle cilt tipiyle alakalı oldugunu ve kullanılan kremlerin de çok biz işe yaramayacağını düşünüyorum.
bazı cilt hemen çatlıyor, bazı cilt de 30 kg alıp verse bile çatlamıyor

Offfff deme ya yandık valla.....Hayırlısı artık ya...Sen krem filan kullanıyomusun.

Acikcasi krem aldim catlaklar icin ama biraz usengeclik yapiyorum.
Yapsam yapsam haftada bir defa anca suruyorum.
Once krem sonra bebek yagi ama dedigim gibi gunluk
ve duzenli kullanmiyorum o yuzden ise de yaramaz sanirim.

Ki catlaklarin genetik olmasi bir gercek.
Eger cildiniz musaitse catlaklara dunyanin en iyi en pahali urununu alin yine catlarsiniz.
Birsey surmek sadece biraz azaltabilir ama onleyemez.
Eger cildiniz catlamaya musait degilse de hicbirsey surmeyin yine catlamaz.

günaydın bayanlar

valla benim kızda aynı babası. 2 boyutlu ultrasonda bile belli oluyor hatları 🙁 bana hiç benzememiş
asneba çatlak olayı bende henüz yok ama doğuma kadar ne olur bilemem. bebeyağı sürüyorum bazende kakao yağı. pahalı kremlerin pek etkisi yok diyorlar

dünde bir belgsel vardı adı da hamile olduğumu bilmiyordum. kadınlar 9 aylık hamileler ve doğum başlayınca anlıyorlar hamile olduklarını. bana çok saçma geldi.bir insan 9 ay hamile olduğunu nasıl anlamaz.

Son düzenleme:
evet bana da öyle geldi
şimdi biz içten içe erken doğururuz diye korkuyoruz
bir de sağlıklı olsun istiyoruz
e tabi kolay doğurmak da istiyoruz
hepsinin birleşimiyle de rüyalarda buluşuyoruz herhalde 😀