Ben de benzer rüyayı 28. haftamda görmüştüm. Doğurmuşum ama farkında değilim anneme gidiyorum bak bu senin bebeğin diyor. 28 haftalık doğmuş ama 3 kilo 200 grammış. Ay diyorum hiç alakası yokmuş işte 28. haftada da normal doğuyomuş çocuk falan diye. Kocaman yanakları falan vardı.
Bilinçaltında bi anlamı vardır mutlaka bu rüyanın bence herkes buna benzer bişeyler gördüğüne göre
bir ben varım herhalde böyle rüyalar görmeyen. şu aralar favori rüyalarım uzakdoğu dövüş sporları.
ya birileri beni kovalar. ya ben birilerini döverim böyle saçma sapan rüyalar görüyorum
Ay benim de 2 gündür falan göbeğim acayip kaşınıyor sanırım genişleme zamanı geldi. Kaşındığı zaman kaşımamak da lazımmış bu arada çatlamasını kolaylaştırıyormuş
bir ben varım herhalde böyle rüyalar görmeyen. şu aralar favori rüyalarım uzakdoğu dövüş sporları. ya birileri beni kovalar. ya ben birilerini döverim böyle saçma sapan rüyalar görüyorum
Acikcasi krem aldim catlaklar icin ama biraz usengeclik yapiyorum. Yapsam yapsam haftada bir defa anca suruyorum. Once krem sonra bebek yagi ama dedigim gibi gunluk ve duzenli kullanmiyorum o yuzden ise de yaramaz sanirim.
Ki catlaklarin genetik olmasi bir gercek. Eger cildiniz musaitse catlaklara dunyanin en iyi en pahali urununu alin yine catlarsiniz. Birsey surmek sadece biraz azaltabilir ama onleyemez. Eger cildiniz catlamaya musait degilse de hicbirsey surmeyin yine catlamaz.
Ay benim de 2 gündür falan göbeğim acayip kaşınıyor sanırım genişleme zamanı geldi. Kaşındığı zaman kaşımamak da lazımmış bu arada çatlamasını kolaylaştırıyormuş
işte anneler.bide derler ya ilk torun kız anası yapar.milletin bütün derdi bu zaten valla çevremde kim görse hemen herşeyini annen alcak diye atlıyo bende aldı bile diyorum.sizene dimi ?sanki öyle adetler kalmış ki eskiden ne varmış ki 2 zıbın 1 yorgan tabi alır kız anası şimdi öylemi.
benim babaanne aldı ucuzluktan birkaç bady birkaçda hırka yelek ördü.
ben özel hastaneye gidiyorum diye etmedik laf bırakmadılar en iyisi zeynep kamilmiş
benim kayınvalide eşime diyor ya annesi alcak yada olmadı biz alırız sana düşmez yatağını almak diyo.annemin alması gerektiğini söyledi çaktırmadan güya.zaten annem en başından alcam ben demişti yatağını.Bu âdetleri pek bi biliyorlarsa ozaman kendilerine düşenide yapcaklarmı bakalım.Erkek tarafıda geline bi hediye alırmış ilk çocukta ama görcez.Hakkını yemiyeyim kızıma birsürü şey ördü,aldı ama.. Archi Asya güle güle kullansın odasını inşallah.. Sistacım çok geçmiş olsun.Şuan seninde handeninde iyi olmasına çok sevindim.İnşallah sağlıklıca vaktinde kavuşursunuz cnm.. Etimelo maşallah oğluşuna kocaman olmuş..
ben bende olmaz sanıyodum nedense🙂)))))).Ama şok oldum görünce ya.Kızarmıştı ve barız çatlak belli oluyodu.Neyse düşünmeyelim bunları ama yinede üzüldüm açıkcası.sağlık olsun
valla benim kızda aynı babası. 2 boyutlu ultrasonda bile belli oluyor hatları 🙁 bana hiç benzememiş asneba çatlak olayı bende henüz yok ama doğuma kadar ne olur bilemem. bebeyağı sürüyorum bazende kakao yağı. pahalı kremlerin pek etkisi yok diyorlar
dünde bir belgsel vardı adı da hamile olduğumu bilmiyordum. kadınlar 9 aylık hamileler ve doğum başlayınca anlıyorlar hamile olduklarını. bana çok saçma geldi.bir insan 9 ay hamile olduğunu nasıl anlamaz.
Zeynepcm çok geçmş olsun kendine dikkat et yorulma,gerekirse de erken çıkarsın izne takma kafana hayırlısı olsun cnm...
benim kayınvalide eşime diyor ya annesi alcak yada olmadı biz alırız sana düşmez yatağını almak diyo.annemin alması gerektiğini söyledi çaktırmadan güya.zaten annem en başından alcam ben demişti yatağını.Bu âdetleri pek bi biliyorlarsa ozaman kendilerine düşenide yapcaklarmı bakalım.Erkek tarafıda geline bi hediye alırmış ilk çocukta ama görcez.Hakkını yemiyeyim kızıma birsürü şey ördü,aldı ama.. Archi Asya güle güle kullansın odasını inşallah.. Sistacım çok geçmiş olsun.Şuan seninde handeninde iyi olmasına çok sevindim.İnşallah sağlıklıca vaktinde kavuşursunuz cnm.. Etimelo maşallah oğluşuna kocaman olmuş..
ben bende olmaz sanıyodum nedense🙂)))))).Ama şok oldum görünce ya.Kızarmıştı ve barız çatlak belli oluyodu.Neyse düşünmeyelim bunları ama yinede üzüldüm açıkcası.sağlık olsun