bir ben varım herhalde böyle rüyalar görmeyen. şu aralar favori rüyalarım uzakdoğu dövüş sporları.
ya birileri beni kovalar. ya ben birilerini döverim böyle saçma sapan rüyalar görüyorum
ben bende olmaz sanıyodum nedense🙂)))))).Ama şok oldum görünce ya.Kızarmıştı ve barız çatlak belli oluyodu.Neyse düşünmeyelim bunları ama yinede üzüldüm açıkcası.sağlık olsun
günaydın archi
ben de inanamıyorum onlara yaa
9 ay adet görme
içinde resmen bişiler kıpırdasın
yine de anlama
çok enteresan
günaydın archi
ben de inanamıyorum onlara yaa
9 ay adet görme
içinde resmen bişiler kıpırdasın
yine de anlama
çok enteresan
bu aralar çok asabiyim ondan böyle rüyalar görüyorum sanırım
sağol canım teşekkür ederim .
bizim babaanne de annemdeki eşyaları gördü ya kızıma tek çöp almaz daha. nasılsa herşey alınmış.
Ya anlamadığım hiç mi içlerinden gelmiyor.İnsan bebek kıyafeti falan görünce dayanamaz dimi.Bizimkide dün bişeyler aldım falan diyordu telefonda ama bakalım neler almış görcez.Annem kızımın yatağını aldı ya bebek arabasını da onlara yıkmayı düşünüyorum.Dur bakalım..Öyle sevmek kolay herkes sever dimi ama...
kaynanam haftaya gidiyor yazlığa doğumda gelcekmiş 🙂keşke gelmese daha iyi de.
insanın içinden gelecek bazı şeyler ama oğlan analarının %90 ı aynı
nan atmamışım farkında olmadan doğurmusum beeekızlar gunaydın nasılsınız ?
hafta sonu yattıgım halde cok yoruldum🙂 ben yattım kocam ev boyadı temızledı ya ınsanın grıbı 1yadır gecmezmı 1 aydır grıptım ha gectı ha gececek derken hafta sonu bı baktım ses gıttı bogazım yanıyor kulaklarımda felaket bır agrı sadece yattım kocama uzuldum cok yoruldu o kocaman esyalrı nasıl tasıdı tek basına bılmıyorum herkulum benım🙂
buaraada meloş ya ıgne dedın tedbırenmı o ne guzel doktorn ılgılı yaa baksana benm gıttgm butun doktrlar dertsız kedersız🙂
buarada cicilerinize daha bakmadım bide orayı ziyaret edem sımdı
öskee buarada sende dogurmussun deli dogurdun en atıyon cocuuuuu ortlıgaaa
kaynanam haftaya gidiyor yazlığa doğumda gelcekmiş 🙂keşke gelmese daha iyi de.
insanın içinden gelecek bazı şeyler ama oğlan analarının %90 ı aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?