günaydın ortım sorma benmd eeerken basladı bulantım bugun sabahtan normalde aksama doru baslardı🙂 dıkkat et kendıne hasta faaln olmaaa zeynepcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıene
zeynep çok geçmiş olsun yaa.. ben de sabah kalktıgımda çok zor yürüyorum seninki gibi bişi herhalde bana da dr bakmıştı bişi bulamamıştı, kas gerilmesi demişti
günaydın ortım sorma benmd eeerken basladı bulantım bugun sabahtan normalde aksama doru baslardı🙂 dıkkat et kendıne hasta faaln olmaaa zeynepcım cok gecmıs olsun dıkkat et kendıene
geçmiş olsun kuzum sanada benim bulantım yoktu o da yeni çıktı neyseee artıkkkk o duyduğuma göre bebişin hareket etmesinden kaynaklanıyomuş çok ağır bi hareketinde yapıyormuş bulantııııııı sanada geçmiş olsun olsunnnn ortimmmmmmmmmm
zeynep çok geçmiş olsun yaa.. ben de sabah kalktıgımda çok zor yürüyorum seninki gibi bişi herhalde bana da dr bakmıştı bişi bulamamıştı, kas gerilmesi demişti
Sağol canım ama benimki öksürürken oldu bu sefer doktor sıcak uygulucaksın dedi bu arada gerçekten sıcak su torbası işe yarıyor birde bundan sonra kendini yormak yok üşütmek rüzgarda kalmak yok torba taşımak hatta kendi çantanı bile taşımak yok dedi fırsat buldukça dinlenecekmişim. Annemde söyleniyor nasıl doğuracak bukadar haraketsizlikle diye. Doktorda onun ilgisi olmadığını tamamen doğumun başladığı günün koşullarıyla ilgisi olduğunu söyledi bide dediki sizin dediğiniz gibi olsaydı aktif sporcuların hepsi normal doğururdu ama bir çoğu sezeryan oluyor dedi benimde içim rahatladı. Sende ağrıyan yerlerine sıcak su torbası koyabilirsin ama karnına asla özellikle bel ve sırta koyulabiliyormuş.
geçmiş olsun kuzum sanada benim bulantım yoktu o da yeni çıktı neyseee artıkkkk o duyduğuma göre bebişin hareket etmesinden kaynaklanıyomuş çok ağır bi hareketinde yapıyormuş bulantııııııı sanada geçmiş olsun olsunnnn ortimmmmmmmmmm
geçmiş olsun zeynepcim.Banada oluyo çok yürüyüp yorulduğum zaman otur yada uzanırsam bıdaha kalkamıyorum ya felç gibi oluyorum resmen ya.Eşim zor ınanıyo buna ya.Hep kılodan dıyo anlmaıyorum bende ya....