sonunda gelebildim aman kızlar mahkemeye verseler ne diyecekler allah aşkına hakim sopayla kovalar editörleri. ortada tehdit yok hakaret yok. orada da diktatörlük yapamazlar. boşverin takmayın
öyle deme canım, benım orda bı tomar arkadaşım vardı hergun hatır sorardık bırbırımıze, bunca zamandır yazdım orda demek hıç hatırım yokmuş dınlemeden attılar sıteden. atılmak hıç önemlı degıl ama karşılıklı konuşma geregı bıle duymadıler, konu o kişi ile çatışma degıldı artık, konu sıte yönetımının bu tutucu sızınle uğraşamayız tavrıydı bence. yazık
kızlarrrr sizi bulduğuma çok sevindim 🙂 uzun zamandır giremiyordum topiğe bi girdim ortalık tozduman olmuş.neyse tebdili mekanda ferahlık vardır 🙂 yeni yerimiz hayırlı olsun.sizi bi daha bulamıcam diye korktum ya ama google amca sağolsun yardım etti
iyi teyzesi çok şükür şimdlik hiçbir sıkıntımız yok 🙂 tabi giremediğim süre zarfında sıkıntı verici şeyler oldu.doktorumu değiştirmek zorunda kaldım.hani detaylı ultrasona gittiğimiz hastane varya,orası hakkında felaket kötü şeyler duydum ve direk doktorumu değiştirdim.bunun dışında da başka sıkıntımız yok şükür.asya nasıl annesi
evet cnm ya bende merak ettim hangi hastanede olmuş bu olay...zaman yaklaştıkça çok korkuorum ben
bugün doğum yapmış bi tanıdıkla konuştum 8 aylık doğum yapmış suyu bitmiş,sezeryanla almışlar bebeği...böyle şeyler başımıza gelebilir kızlar...1 ay sonra doğum yapabiliriz yani