2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aynen canım kendi bekar kalırken hep ütülermiş alışkın 🙂 ama ben yapamayınca allahtan her işi yapabiliyor yanlız yaşamış biriyle evlenmenin avantajı.

evet canım benimki bariz tek çocuk
tişörtleri bile askıda
zaten bi gün donlarını da ütüleyip askıya asacam
çok hoşuna gider öle

kız her hafta bütün takım elbiselerini mi ütülüyor..

gerçi benimki manyak, tişörtlerini de ütületip askıya astırır
katlanmış tişört giyemez
te allam
kız işte hergun 1 kıyafet gıyer 2.gun gıymez dusun hep klasık gıydıgını sımdı her aksam kendı 1 gomlek bır pantolon utuluyor öle kolay kolayda utu begenmz ztn aynen tısortte ayda yılda bır gıyer onuda katlanmıs gıymez senınkı gıbı valla allahtn kendı utuluyor sıklıkla her gece usenmez gıder utuler kız onuuu hamılelktn once gercı hergun kendı utulemezdı amaaa

evet bence de
aman naparsa yapsın artık ütülemicem zati.
her hafta ütü dileniyo bana
takım elbiselerimi ütüleseneeeeeeeee diye..
artık duramıyom ya ayakta
beni dşünüyo sağolsun
oturarak ütüle diyo ahha
dün ütülemedim kendi ütüledi

ay bu don utuleme mevzusuda bızde sımdı basladı ben bu askerdeyken askerlıgını ankarada yapıyordu camasırlarını hep utuluyordum ehr haftasonu donlarınıda utuluyormusum nedense alısmıs dıyorkı sen benm atletımı donumuda utulerdın neden utulemıyorsnz gıy dedım bişi olmz kım göruyor ıcınde bebegımıznkılerı utulucem artık ugrasamam valla kendı kıyafetlerıme bile böle özen gostermıyorm ben zatn alırım cekmecedn tısortumu gıyerım yafss

bebek kıyafetlerini ütüsüz giydirmeyin diyor zaten
hijyen açısından gerekliymiş yüksek sıcaklık

evet canım benimki bariz tek çocuk
tişörtleri bile askıda
zaten bi gün donlarını da ütüleyip askıya asacam
çok hoşuna gider öle
ben herşeyini ütülüyorm valla donlarını bile sadece çorapları ütülemiyorum düşünün ama benimde hoşuma gidiyo onun dolabına öyle herşeyi ütülü düzgün asmak zor oluyo ama napıyım bende bu konuda hassasım sanırm bu arada benim eşimde tek çocuk

ayy yok artık popolarını da ütüleyelim. don ütülemek de neymiş. valla gömlekleri zor ütülüyorum.
benim kocamın en iyi özelliği ütüsüz bile olsa alıp giymesi. tabi bu durum bazen rezil sonuçlar getirebiliyor. mesela benim toz bezi yapacağım eskimiş tişörtlerini giyip benim ofisime gelmişliği vardır