gece cok fena kasıklarıma sancı gırdı uyuyamadım ve cok fazla vc ye kalktım dogurucam dıye korktum bı ara ay ben dogum sancısı gelsede annamam heralde
[/QUOTE
GUNAYDIN CNMMM O ÇİŞ DURUMU BENIDE SINR EDIYOR YATAKTAN KALKARKENDE HERTARAFIM AGRIYOR ZOR KALKIYORMMM
evet canım loyada sabhlıklı olarak 60 lıraydı
ama gecen gun sana tarıf ettıgım yerden pıjama takımını ben 25 lıraya aldım
sabahlıklı gecelıgıde 60 lırayada
loyada cok az cesıt vardı
saten getırmısler ıkı tane logusa gecelıgı loyaya o kadar...
ay kıslar valla nası bı sancı tarıf edemem kı hanı mıdemde olsa gaz sancısı dıcemde asagıya vuruyodu agrım kasıklarımdan daha sagı nerdee gaz sancısı gıbı cok fenaydı
Kızlar pijamalarınızın markası Haluk&Bayram etikette öyle yazıyor havuzlu handa bende bakmıştım ben aynı markanın başka bir ürününü aldım. İnternet siteleri bahatekstil.com.tr
Katalog görmek isteyenler 2010 Spring & Summer den bakabilirsiniz. Merkezleri eda handaymış bayilrininde listeleri var bilginize
Kızlar pijamalarınızın markası Haluk&Bayram etikette öyle yazıyor havuzlu handa bende bakmıştım ben aynı markanın başka bir ürününü aldım. İnternet siteleri bahatekstil.com.tr
Katalog görmek isteyenler 2010 Spring & Summer den bakabilirsiniz. Merkezleri eda handaymış bayilrininde listeleri var bilginize
Saol zeynep.Markasını bursada ararken daha kolay buluruz dıye sordum.boyle daha kolay ararız şimdi😀hazıran anası olarak o gecelıkten almak ısterım.Hatta hepimiz o gecelıkle resım çekıp forma hoyalım.Çok güzel olur bence😀:esra:
ama gecen gun sana tarıf ettıgım yerden pıjama takımını ben 25 lıraya aldım sabahlıklı gecelıgıde 60 lırayada loyada cok az cesıt vardı saten getırmısler ıkı tane logusa gecelıgı loyaya o kadar...
ay kıslar valla nası bı sancı tarıf edemem kı hanı mıdemde olsa gaz sancısı dıcemde asagıya vuruyodu agrım kasıklarımdan daha sagı nerdee gaz sancısı gıbı cok fenaydı