2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çok mu ağırlaştın canım sen neden endişe ediyorki eşin

çok mu ağırlaştın canım sen neden endişe ediyorki eşin
son gunlerde evde fazla yoruldum
o yuzden sanırım bazen tansıyonum dusuyo
anlık bas donmelerım oluyo ama durdk yere degıl dık bı merdıvende yuksek bıyerden asagı bakınca falan
dun gecede kasıklarıma sancı gırdı bı kac kere
oturamıyorum kalkamıyorum
donemıyorumm
off yaaa
burda patlıycam sıkıntıdan o olcak
adam pmpırıklı
sankı bı hamıle benım
mıllet benım ıkı katım gobekle cırıt atıyo dısarda

selam kızlar asneba biberonu beğenmene çok sevindim canım.bende burda sizlerden bişey duyup alınca ayrıca bi mutlu oluyorum🙂paylaşmak çok güzel.
hastalara acil şifalar diliyorum.bende geceleri kalkmaya iyice zorlanıyorum artık.hepimiz çürüğe ayrılıyoruz.😀
dün anneme gittim ayaktaydım otobüste 30 35 yaşlarında bi bayan böyle karnıma baktı baktı sonra siz oturun dedi yok önemli değil dedim zaten yakındı olsun dedi kalktı yaa o kadar duygulandım ki ağlamamak için kendimi zor tutttum.hatta nerdeyse kadına sarılıp ağlıycaktım çok değişik duygulara kapıldım

kızlar yaa bişey sorcam benim göbek deliğimin çevresinde hafif bi morarma oldu sizdede varmı?

bende belki şimdi öyle olmuşumdur 🙂
66 geçen haftaki kilomdu. 70 le tamamlasam hayırlısıyla başka birşey istemem

ahhh ahhh ben planıma gore 65 ile doğurcaktım.Zaten neyı planlasam hayatta olmaz benım.Valla kızlar bıraktım artık.yememe dıkkat edıyorum ama bunye meselesı.Bıde su topluyo çok şişim ben her goren dıyo vucudun su toplamış bı şişlik var sende dıyolar.Ne yapcaz bılmıyom valla.Hayırlısıyla bı doğursaydık.ay kaldı doğum iznine ayrılmama gecen hafta aldım ben çalışabılır raporumu.sadece işyerine vermek yeterliymiş...

Bende 71-72 kızalar 🙂))))))))) bişey sorcam yemek yaparken fılan hiç tuz kullanmıyonuzmu nasıl yapıyosunuz?????

atıyorum valla. tuzsuz da birşeye benzemiyor. ama zaten normalde de çok tuz kullanmayız.

ayy evet evet benim göbek deliğimin kenarı da morardı. 1 haftadır öyle

geldim doktordan 1 kilo 415 gram olmuş oğlum boyuda 38 cm iyi dimi kızlar ay kıpır kıpırdı çok tatlıydı ya yalnız geçen sefer kafa aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmış yine ters dönmüş ama doktor daha çok döner takma kafana dedi inşallah döner ya dedim normal doğumu çok istiyorum dedim