son gunlerde evde fazla yoruldum o yuzden sanırım bazen tansıyonum dusuyo anlık bas donmelerım oluyo ama durdk yere degıl dık bı merdıvende yuksek bıyerden asagı bakınca falan dun gecede kasıklarıma sancı gırdı bı kac kere oturamıyorum kalkamıyorum donemıyorumm off yaaa burda patlıycam sıkıntıdan o olcak adam pmpırıklı sankı bı hamıle benım mıllet benım ıkı katım gobekle cırıt atıyo dısarda
endişeleniyordur senin için canım benim sakin ol.bende de baş dönmesi ve tansiyon düşmesi oluyor ara sıra yorgunluk ve uykusuzluktan.ama bunlar doğal seyler.biraz daha dikkat etmek gerekiyor işte..annenler gelsin sana olmazmı?sen de sıkılıyorsundur haklı olarak tabi
nen kocam bana gecen ıkeada gezerken tosunum dedı kadınlarda duydu cok gulduler bı sınrlendımm nasıl kacırdı agzndn bilmiyorum normalde korkar bana öle seyler soleyemez mılletn yanndaa ama gozlerımden ates fıskırdı
geldim doktordan 1 kilo 415 gram olmuş oğlum boyuda 38 cm iyi dimi kızlar ay kıpır kıpırdı çok tatlıydı ya yalnız geçen sefer kafa aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmış yine ters dönmüş ama doktor daha çok döner takma kafana dedi inşallah döner ya dedim normal doğumu çok istiyorum dedim
maşallah kavanoz kg'su gayet iyi. benim kızımda 28 haftalık 1300 gr çıkmıştı.
doktorun problem yok diyorsa korkma. hem son hafta bile dönen bebek var. şimdi kurtlu gibi oynuyorlar içeride
nen kocam bana gecen ıkeada gezerken tosunum dedı kadınlarda duydu cok gulduler bı sınrlendımm nasıl kacırdı agzndn bilmiyorum normalde korkar bana öle seyler soleyemez mılletn yanndaa ama gozlerımden ates fıskırdı
geldim doktordan 1 kilo 415 gram olmuş oğlum boyuda 38 cm iyi dimi kızlar ay kıpır kıpırdı çok tatlıydı ya yalnız geçen sefer kafa aşağıdaydı şimdi yukarı çıkmış yine ters dönmüş ama doktor daha çok döner takma kafana dedi inşallah döner ya dedim normal doğumu çok istiyorum dedim
aman boşver milleti yaaa.
geçende demiştim yolda işçiler oturuyordu beni görünce yanındakine dönüp ahmetin karısı da fil gibi olmuş demişti 😀
millete de eğlence lazım
maasalalh bebegıne
canım endıse etme benımde 28 de ters duruyodu gecen hafta gıttıgımde dogum pozısypnunu almıstı
bende cok evham yaptım aam korkulcak bısey yokmus
endişeleniyordur senin için canım benim sakin ol.bende de baş dönmesi ve tansiyon düşmesi oluyor ara sıra yorgunluk ve uykusuzluktan.ama bunlar doğal seyler.biraz daha dikkat etmek gerekiyor işte..annenler gelsin sana olmazmı?sen de sıkılıyorsundur haklı olarak tabi