2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endişeleniyordur senin için canım benim sakin ol.bende de baş dönmesi ve tansiyon düşmesi oluyor ara sıra yorgunluk ve uykusuzluktan.ama bunlar doğal seyler.biraz daha dikkat etmek gerekiyor işte..annenler gelsin sana olmazmı?sen de sıkılıyorsundur haklı olarak tabi

utanmaz o zaten. gıllıcik göbeği var şişkoyum diyor
dünde koltuktan kalkamadım kocam kaldırdı. ilk defa bana balina dedi yakıcam çırasını 🙂
nen kocam bana gecen ıkeada gezerken tosunum dedı kadınlarda duydu cok gulduler bı sınrlendımm nasıl kacırdı agzndn bilmiyorum normalde korkar bana öle seyler soleyemez mılletn yanndaa ama gozlerımden ates fıskırdı

maşallah kavanoz kg'su gayet iyi. benim kızımda 28 haftalık 1300 gr çıkmıştı.
doktorun problem yok diyorsa korkma. hem son hafta bile dönen bebek var. şimdi kurtlu gibi oynuyorlar içeride

bOŞ BULUNMUŞDUR YA. SEVDİĞİNDEN SOYLEMŞTİR.GÜLENLER AÇIP BİLMEMNERELERINE GÜLSELERMİŞ.BOŞVER CANIM SEN YA.:esra:

Gözünaydın canım.. Maşallah bebişine de.. Gayet iyi boyu kilosu.. Herşeyin yolunda olmasına sevindim..

aman boşver milleti yaaa.
geçende demiştim yolda işçiler oturuyordu beni görünce yanındakine dönüp ahmetin karısı da fil gibi olmuş demişti 😀
millete de eğlence lazım

maasalalh bebegıne
canım endıse etme benımde 28 de ters duruyodu gecen hafta gıttıgımde dogum pozısypnunu almıstı
bende cok evham yaptım aam korkulcak bısey yokmus

annem gelemzkı ıkı cocukla nasıl gelsın
,annemlerın orda park yatak bakıcaktım
annemın ustune yıkıcaktım begenıp bulsaydm hayllerım suya dustu
endısesıne baslıycam ben onun
yarın ahstneye gıtcem oraya nası gondercek bakalım

Bide kilo falan konuşuyorsunuz çok ayıp ya... sabah tartıldım 71 kilo... daha neler olacak... kaç kilo olacak... ben ne olacağım...